Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Πορευόμαστε εδώ και χρόνια σα ζωντανοί νεκροί χωρίς σχέδιο και στόχο και επιβιώνουμε από τυχαίους παράγοντες!

Γράφει η Γεωργία Μπιτάκου
Προσωπικά αδυνατώ να υιοθετήσω σενάρια για ηλεκτρονικά όπλα , πειράματα, θυσιες σατανιστικές Illuminati, προφητείες και τόσα αλλά που διαβάζω !
Τα πράγματα στη δική μου τη σκέψη είναι πολύ πιο απλά και βασισμένα σε γεγονότα!
Το 2010 παρέδωσαν εθνική κυριαρχία υπογράφοντας το πρωτο μνημόνιο. Έκτοτε ακολούθησαν αλλά τρία επίσημα με
διαφορετικές κυβερνήσεις , παραχώρησαν τα πάντα, νομοθετική εξουσία και τον απόλυτο έλεγχο του δημοσίου πλούτου της χώρας.
Δεν μπορούν να πάρουν μόνοι τους καμία απόφαση. Πριν περίπου 70 χρόνια είχε ξανακαεί το Μάτι όταν φυσήξε Νοτιάς, ο δυνατός άνεμος, η φορά και η έλλειψη πυροσβεστικών μέσων τη στιγμή που έπρεπε αφού ήταν Κινέτα αλλά κυρίως το πλήθος των υπηρεσιών Αστυνομία, Πυροσβεστική, Στρατός, Λιμεναρχείο, Δήμοι, Υπηρεσίες των Δήμων, Περιφέρεια, Υπηρεσίες της Περιφέρειας, Πολιτική Προστασία, Υπουργείο Εσωτερικών, Αμυνης, Προστασίας Πολίτη όλες αυτές που δικαιολογούν την ύπαρξη των πελατών των κομμάτων και που θα έπρεπε να συνδράμουν , να αλληλοσυμπληρωθούν, να συνεργαστούν ΔΕΝ μπορούσαν δεν ήταν εφικτό δεν γίνεται σε αυτό το άναρχο ακυβέρνητο κράτος να αναλάβει ένας ευθύνη και ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ!!!!
Διοικώ όλη μου τη ζωή ομάδες στα ευρωπαϊκά προγράμματα στην Ιταλια, στην τηλεοπτική μου αθλητική παραγωγή που εμπλέκονταν 300 άτομα από διαφορετικούς χώρους, στην επιχείρηση που διευθύνω , σε πολιτιστικές ή κοινωνικές ομάδες που δημιουργούσα από μαθήτρια ήδη και ΠΟΤΕ δεν ήταν εφικτό να προχωρήσουν τα πράγματα με «δημοκρατικές διαδικασίες» πάντα έπρεπε κάποιος να παίρνει την ΕΥΘΥΝΗ!!!
Εάν απέτυχαν τα συλλαλητήρια τα μεγαλειώδη του λαού μας ως προς την ανατροπή του άθλιου πολιτικού συστήματος συνέβη ακριβώς επειδή δεν υπήρχε σχέδιο, στρατηγική και ανάληψη ευθύνης από έναν αρχηγό που να ήθελε την απελευθέρωση της πατρίδας ξεκάθαρα !!!
Άδικα διαχέεται ο τρόμος για μασόνους , ηλεκτρονικά δολοφονικά όπλα , σατανιστικές τελετές και ένα σωρό αηδίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας !!!!
Όταν είσαι υποτελής και ραγιάς είσαι απροστάτευτος!
Πορευόμαστε εδώ και χρόνια σα ζωντανοί νεκροί χωρίς σχέδιο και στόχο και επιβιώνουμε από τυχαίους παράγοντες!
Το πολιτικό σύστημα έχει πεθάνει και το κουφάρι του το κρατάνε μουμιοποιημένο σαν τυμβωρύχοι τα ξοφλημένα κόμματα που ακόμα κάποιοι Έλληνες αρρωστημένα και ανεύθυνα στηρίζουν !
Εάν θέλουμε την Ελλάδα ολόκληρη και με κατοίκους ζωντανούς θα πρέπει να τελειώσουμε το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα και ιδιόμορφο αυτό, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, πολίτευμα !
Μέσα από τα σπίτια και πίσω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΔΕΝ γίνεται αυτό !
ΕΜΕΙΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ 20:00-24:00
Εκεί δείχνουμε ότι όσο είμαστε ζωντανοί θα παλεύουμε για ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΘΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟ
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για κατανάλωση διαδικτυακή, παραδομένων αδιαμαρτύρητα ψυχών σε ένα προδιαγεγραμμένο ΤΕΛΟΣ

Ούτε ΤΡΟΜΟΣ ούτε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ....Σωτηρία κάθαρση λύτρωση θα φέρουν συνειδητοποιημένοι γενναίοι φωτισμένοι Ελληνόψυχοι ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!