Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

«Οφείλουμε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις με εμψυχωμένους ακομμάτιστους ανιδιοτελείς πατριώτες μπροστάριδες , στρατηγική και σχέδιο επόμενης μέρας και αφού ενωμένοι στα χρώματα τα γαλανόλευκα αποκλειστικά ανατρέψουμε το σαθρό πολιτικό σύστημα να αναδειχθούν αυτές οι προσωπικότητες που θα αναλάβουν την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας για να
την καταστήσουν , πάντα ελεγχόμενοι δημοκρατικά από το λαό, ξανά κυρίαρχο όπως επιτάσσει το Ελληνικό πνεύμα, η Ελληνική ευφυΐα, η γεωστρατηγική μας θέση , ο ασύλληπτος πλούτος των εδαφών και υπεδαφών μας.

Κυρίαρχο κράτος ανεξάρτητο δημοκρατικό και ελεύθερο πρέπει πρωτίστως να γίνουμε για να μπορέσουμε από θέση ισχύος να διαπραγματευτούμε με όποιους , όπου και όπως βολεύει το εθνικό μας συμφέρον, την πρόοδο και ανάπτυξή μας.

Και όπως ο Μακεδόνας Αριστοτέλης, δάσκαλος του Αλεξάνδρου, έγραφε και δίδασκε, ανεξάρτητη μπορεί αν είναι μόνο η χώρα που έχει και κόβει δικό της νόμισμα!

Ήρθε η ώρα για τη δεύτερη μεταπολίτευση και όσο γρηγορότερα εμείς ο λαός την προκαλέσουμε τόσο πιο αποτελεσματικά και μόνιμα θα προστατέψουμε και θα διαφυλάξουμε την εδαφική μας ακεραιότητα.

Μπορούμε γιατί όπως είπε και εκείνος που στο και για το όνομά του αγωνιζόμαστε , ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο για αυτόν που θέλει να προσπαθήσει.

Εξάλλου δεν είμαστε μόνοι ….στη Μακεδονία βρίσκεται το περιβόλι της Παναγιάς που φωτίζεται από το χαμόγελο και την αγάπη της, δώρο του μονάκριβου γιου της που από Θεός έγινε άνθρωπος για να δείξει στον άνθρωπο πώς να γίνεται Θεός!

Βρείτε το Θεό που κατοικεί μέσα μας και μπείτε στον Αγώνα για να ανακαλύψετε πως η νίκη είναι βεβαία!!!

Επιβάλλεται να σπάσει το κέλυφος του φόβου και να μην ξεχνάμε να ευγνωμονούμε καθημερινά το Θεό που γεννηθήκαμε Έλληνες!»
Γεωργία Μπιτάκου