Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Η selfie του Τσίπρα…


Ξέρετε τι μου έκανε περισσότερο από όλα εντύπωση? μια λεπτομέρεια που ίσως την πέρασαν αψήφιστα οι περισσότεροι, είναι από αυτές τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν ουσιαστικά δεδομένα. Μια selfie ….για όσους δεν ξέρουν τι είναι selfie είναι μια φωτογραφία που βγάζουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, σαν και αυτή που έβγαλε ο πρωθυπουργεύων , Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν προσγειωθεί στους Ψαράδες.

Με ένα βλέμμα γεμάτο αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση αποθανατίζει τη στιγμή , την ποστάρει στο twitter με την μνησίκακη λεζάντα «φτάνουμε εδώ που πέρασαν νικητές και ηττημένοι». Αποστολή εξετελέσθη και οι ηττημένοι πήραν το αίμα του πίσω ή έτσι νόμιζαν.

Με συγχωρείτε αλλά δεν δέχομαι ότι πιέστηκε από κανέναν, ποιος φυσιολογικός άνθρωπος που αντιλαμβάνεται τον πόνο που προκαλεί σε εκατομμύρια Ελλήνων, που γνωρίζει πως παραβιάζει τη λαϊκή κυριαρχία ως θεμελιώδη προϋπόθεση του δημοκρατικού πολιτεύματος , που ξέρει ότι διαπράττει αδικήματα εσχάτης προδοσίας όπως προκύπτει από το Σύνταγμα και τον Ποινικό Κώδικα, που κυκλοφορεί μόνο με κλούβες ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις εγχώριες και αλλοδαπές, έχει τη διάθεση και τη νηφαλιότητα να βγάλει περιχαρής μια κυνική εκδικητική σέλφι…..Η απάντηση είναι αυτός που νομίζει πως θα είναι πάντα στο απυρόβλητο, αυτός που έχει προστασία και εγγυήσεις, αυτός που θρασύτατα αδιαφορεί και δεν υπολογίζει τον ‘’αντίπαλο’’…Δεν είναι άγνοια κινδύνου, είναι η πρωτοφανής ανοχή μας που τους έκανε να νιώθουν ανέγγιχτοι, αήττητοι, απρόσβλητοι…»

Γεωργία Μπιτάκου