Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Συνένοχος ! Κάθε δρόμος είχε τουλάχιστον και 20 νεκρούς, εξαφανίστηκε ένα ολόκληρο χωριό και μιλούν μόνο για 85 νεκρούς


Απαθής, άχρωμος, άοσμος, ανέκφραστος, αναίσθητος, ανάλγητος, άπονος, ανεκδιήγητος, ανερμάτιστος, ανεγκέφαλος, αναιδής, αδαής, αποθρασυμένος, απαράδεκτος και πάνω από όλα αναμφίβολα ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!!!!!
Θα κάνουμε το παν , θα δώσουμε ότι ψυχή έχουμε και ότι αίμα κυλάει στις φλέβες μας για να είναι αυτά , σύντομα, τα συντρίμμια του τρισάθλιου ανθελληνικού προδοτικού πολιτικού συστήματος που
παραδόπιστα υπηρετείτε !
Ελάτε εδώ στο Μάτι , στο Βουτζά, στο Κόκκινο Λιμανάκι να μιλήσετε για 85 νεκρούς!
Και βρείτε και έξοδο διαφυγής μετά!
85 δεν είναι ούτε αυτές οι περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας!
Ντροπή και αίσχος που για να κρατήσετε τις καρέκλες σας, αποκρύπτετε τον όλεθρο!!!!
Κάθε δρόμος έχει τουλάχιστον 20 νεκρούς, πού είναι στη λίστα σας όσοι πνίγηκαν , αποτεφρώθηκαν , εξαϋλώθηκαν , πού είναι οι τουρίστες που δεν γύρισαν στα ξενοδοχεία , οι εργάτες οι αδήλωτοι , οι σκελετοί που έβλεπαν οι κάτοικοι την Τρίτη παντού πάνω σε μηχανές και μέσα στα αμάξια που εξαφανίσατε , οι στάχτες που είχαν τρία διαφορετικά DNA μέσα !!!
Το πραγματικό νούμερο δεν το χωράει ανθρώπου νους , το πραγματικό νούμερο θα σας κατασπάραζε όλα τα συστημικά άχρηστα ανίκανα ανδρείκελα που ξεκληρήσατε ολόκληρες οικογένειες , ένα ολόκληρο χωριό που ούτε σε πόλεμο δεν εξαφανίστηκε έτσι !
Φωτογραφία του Μιχάλης Παπαδόπουλος.Γενοκτονία , προκαλέσατε με την ασχετοσύνη, την ανευθυνότητα, την άγνοια, την αμορφωσιά, την ακαταλληλότητα !
Τώρα έχετε όλοι τη λύση λες και δεν ξέρατε τόσα χρόνια ποιοι είναι οι οικισμοί στην Ελλαδα που έχουν επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή πλημμύρας ;;;;;
Δεν μπορεί κανείς να κρύψει την αλήθεια , ούτε οι νεκροί θα σας αφήσουν να το θυμάστε αυτο!
Όσο για τους πολίτες , που προσπαθείτε να κρατήσετε στην άγνοια, αρκεί να αρχίσουν να μετράνε τις κηδείες σε όλη τη χώρα με τα θύματα που έφυγαν τόσο παράλογα βασανιστικά φρικιαστικά και μάταια για να διαπιστώσουν πόσο ξεδιάντροπα ψεύτικη είναι αυτή η λίστα που παρουσιάζετε !!!!!!
Γ. Μπιτάκου