Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Μέτωπο Σαλβίνι-Ορμπάν απέναντι στη νέα τάξη


Σας το είχα γράψει από καιρό και το είχα αναφέρει και σε live μεταδόσεις μου , ο Salvini χτίζει αντινεοταξικό τόξο και πόσο τραγικό είναι που χάνουμε αυτή τη συγκυρία γιατί εάν είχαμε αντίστοιχη Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή θα συνθέταμε τον ιδανικό Δούρειο Ίππο εναντίον της Ευρωπαϊκής νέοναζιστικής λαίλαπας αρχικά !
Αυτή τη στιγμή συναντιέται με τον άλλο σπουδαίο ηγέτη τον Ούγγρο Πρωθυπουργό Victor Orban που ανήκει στη μάχιμη κατηγορία πατριωτών και μάλιστα ο Salvini τον εξυμνεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram :
« Πλέον η Ιταλική Αριστερά υπάρχει μόνο για να προσβάλει εμένα και τη Lega και για να υπερασπίζεται την Ευρώπη των τραπεζών και της μετανάστευσης χωρίς όρια !
Και μετά αναρωτιούνται γιατί κανείς δεν τους ψηφίζει....
ΥΓ. Στην Ουγγαρία η ανεργία είναι κάτω του 5%, η πάγια φορολόγηση για τις εταιρείες είναι στο 9% και για τα πρόσωπα στο 15/%, η μετανάστευση είναι υπό έλεγχο και η οικονομία έχει αύξηση 4%.
Έτσι είναι το δίκαιο να μαθαίνετε οι φαφλατάδες της Αριστεράς».....

Αυτά τους έγραψε και προχωράει ακάθεκτος έχοντας τους Ιταλούς σε παραλήρημα αγάπης που κατάφεραν μετά από τόσο χρόνια ταλαιπωρίας να ξανάχαμογελάσουν ....

Τιποτε δεν είναι ανέφικτο πιστέψτε στη δυναμή μας και στη Διέξοδο που πολύ σύντομα θα σας προτείνει η ....ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ η μόνη πατριωτική ακομμάτιστη Κίνηση Πολιτών που μιλάει ξεκάθαρα και αγωνίζεται για αλλαγή πολιτικού συστήματος , νέο Σύνταγμα , αποκατάσταση Δημοκρατίας και κυρίως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από τα δεσμά της κατοχής !!!!!Γεωργία Μπιτάκου