Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Έτσι εξηγείτε η παραπληροφόρηση για τον αριθμό των νεκρών. Το μαύρο πέπλο στην πληροφόρηση που επέβαλε η κυβέρνηση

Ο πολίτης δεν έχει δικαίωμα πια, ούτε στην ενημέρωση, ούτε στην αλήθεια! Όλα πρέπει να φιλτράρονται στη λογική της "Επικοινωνιακής" Διαχείρισης Κρίσεων. Γι αυτό την επόμενη κιόλας ημέρα της τραγωδίας έκλεισε η "στρόφιγγα" των πληροφοριών. "Διαχειρίζονται" τους νεκρούς, τους αγνοούμενους, τους
τραυματίες, τα πάντα.
Θυσιάζουν την ελεύθερη ενημέρωση και την αλήθεια για να μην "τσαλακωθεί" το προφίλ της κυβέρνησης και του άθλιου τύπου που εξαπάτησε τον κόσμο για να γίνει πρωθυπουργός.
Αυτά τα κόλπα μόνο ξέρουν, πως να κρύβουν και πως να λένε ψέμματα!
Γι αυτό όλοι οι κάτοικοι απορούν πως γίνεται να έχουμε μόνο 85 νεκρούς αφού κάθε δρόμος είχε τουλάχιστον 20 νεκρούς, απορούν πού είναι στη λίστα  όσοι πνίγηκαν , αποτεφρώθηκαν , εξαϋλώθηκαν , πού είναι οι τουρίστες που δεν γύρισαν στα ξενοδοχεία , οι εργάτες οι αδήλωτοι , οι σκελετοί που έβλεπαν οι κάτοικοι την Τρίτη παντού πάνω σε μηχανές και μέσα στα αμάξια που εξαφάνισαν άρον άρον, οι στάχτες που είχαν τρία διαφορετικά DNA μέσα !
Δε θέλουμε να διαχειρίζεστε επικοινωνιακά τις τραγωδίες, θέλουμε ΝΑ ΜΗΝ Έχουμε άλλες τραγωδίες. Δε θέλουμε να μας κρύβεται τους νεκρούς, θέλουμε ΝΑ ΜΗΝ Έχουμε νεκρούς.

Γραμματεία που καλύπτει ουσιαστικά την ανεπάρκεια και ανευθυνότητα τους.
Την ανεπάρκεια τους καλύπτουν ουσιαστικά και το θεσμοθέτησαν κιόλας για να την καλύπτουν και με νομιμοφανή τρόπο. Μιλάμε πια για Χούντα, για Καθεστώς, που το μόνο που κάνει είναι να κρύβει από τον κόσμο την αλήθεια που σημαίνει πως κρύβει και τις ευθύνες.
Αυτή η άθλια "διαχείρισή" σας, έστειλε τον Υπουργό Αμύνης να "κουνάει το δάχτυλο" στους ψυχολογικά τραυματίες κατοίκους τους Ματιού και να τους λέει ότι φταίνε αυτοί και τα αυθαίρετα;
Αυτή η κατάπτυστη υπηρεσία σας, διοργάνωσε και τη συνέντευξη τύπου όπου όλοι ήταν περήφανοι και δεν έβρισκαν λάθη; Αυτή ανεβάζει και κατεβάζει τον αριθμό των νεκρών, τη μία με πρόσχημα το dna , την άλλη με πρόσχημα την υπογραφή Ιατροδικαστή κλπ ;

Η αντισυνταγματικότητα της επαίσχυντης Γραμματείας τους
Νομοθέτησαν το τερπνόν δια του ωφελίμου, αφού έτσι και δημιουργούν νέες κρατικές δομές για να διορίζουν τους κομματικά υποτακτικούς τους και ελέγχουν τη ροή πληροφοριών για την ασύλληπτη τραγωδία στο Μάτι.
Για του λόγου το αληθές εδώ είναι και το ΦΕΚ ίδρυσης της εν λόγω γραμματείας ένα χρόνο πριν, (άρθρο 33, σελίδα 30) .
Ίσως δεν έχουν υπ όψιν τους το άρθρο 5Α και 14 του Συντάγματος που μιλάει για το δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη στην Πληροφόρηση και πολύ περισσότερο για την ελευθερία του τύπου (και εδώ φέρει μεγάλη ευθύνη η ΕΣΗΕΑ που τα ανέχεται)  και φτάσαμε έτσι, στο άκρον άωτον του παραλογισμού, εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες να πληρώνουμε την εν λόγω κυρία και την υπηρεσία της για να μας αποκρύπτει την αλήθεια, να μας στερεί την πληροφόρηση που είναι 100% αναφαίρετο Συνταγματικό μας δικαίωμα !

Δικαιοσύνη και όχι Διαχείριση
Ο Ανθρώπινος πόνος και τα ουρλιαχτά των μικρών παιδιών που κάηκαν ζωντανά Δεν μπορεί, Δεν γίνεται και Δεν πρέπει να τα "διαχειριστεί" επικοινωνιακά καμία Γραμματεία και καμία Κυβέρνηση. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν όσοι συνετέλεσαν, είτε με αμέλεια, είτε με δόλο στο Έγκλημα αυτό! Δεν είναι όλα πολιτική, ούτε "Διαχείριση".
Δε θέλουμε την επόμενη φορά που θα είμαστε εμείς οι αγνοούμενοι η υπηρεσία σας να μας αγνοήσει και να μας κρύψει!
Ζητάμε να παυθεί Εδώ και Τώρα αυτή η Άθλια Αντισυνταγματική Γραμματεία και να βγει στο φως η πάσα αλήθεια για το τι έγινε στο Μάτι. Ζητάμε να φύγει εδώ και τώρα αυτό το μαύρο πέπλο σκοταδισμού και παραπληροφόρησης που βάλατε στις ζωές μας για να μη μαθαίνουμε την αλήθεια!
Θέλουμε Ανθρώπους, Ανθρώπινη, Ειλικρινή Αντιμετώπιση και όχι πολιτικάντιδες να μας κρύβουν τους νεκρούς, να μας κρύβουν το πραγματικό μέγεθος της τραγωδίας και να μας παραπληροφορούν στο όνομα της 'Επικοινωνιακής Διαχείρισης"
Ζητάμε Δικαιοσύνη και όχι Διαχείριση, Ευθύνες και όχι κουκούλωμα και Μετατόπιση Ευθυνών.

Μπιτάκου Γεωργία