Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Χρόνια Πολλά όπου χτυπάει Ελληνική καρδιά και καλή Λευτεριά! (Μήνυμα της Διεξόδου Ελλάς)

Μεγάλη γιορτή σήμερα για την Ορθοδοξία το σημαντικότερο πυλώνα του Ελληνισμού και το Έθνος μας! Γιορτάζουμε δεν θρηνούμε ! Η Μητέρα όλων δεν «κοιμήθηκε» αλλά δοξασμενή ως απόλυτη βασίλισσα των ουρανών αναστήθηκε και βρέθηκε δίπλα στον αγαπημένο της Γιο και Κύριο όλων μας!
Η ισχυρή της Πίστη, η βαθιά της Αγάπη, η ασύλληπτη υπομονή και η απερίγραπτη συνέπεια στο δρόμο της αρετής, της χάρισαν την αιώνια ζωή και την αξιοσύνη να ζητάει για
εμάς το έλεος του Θεού και Πατέρα μας!
Προστάτιδα , Συμπαραστάτρια, Συντρέχα, Ελεούσα του Ανθρώπου που ανερμάτιστος απώλεσε το λόγο Εκείνου που σταυρώθηκε για τη δική μας Σωτηρία!
Εάν δεν ενδυναμώσουμε την Πίστη μας εάν δεν επιστρέψουμε με ταπεινότητα και μετάνοια σε όσα ιερά μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας πως θα βρούμε τη δύναμη να σηκωθούμε , να αντισταθούμε, να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας, τις οικογένειές μας, τον άνθρωπο που γεννήθηκε για να κοιτάει ψηλά , να εξελίσσει την ψυχή του, να προοδεύει και να μετουσιώνεται ο ίδιος σε θεό υπερβαίνοντας κάθε δυσθεώρητο όριο και αντίξοη πρόκληση;
Το Έθνος μας δοκιμάζεται ξανά σε συνθήκες ακήρυχτου πολέμου που στόχο έχουν τη συρίκνωση του Ελληνισμού, την ισοπέδωση των πολιτιστικών και ηθικών ιδιαιτεροτήτων, τον αφανισμό του αδούλωτου και ανυπότακτου πνεύματος που διαμορφώνει εκείνη τη μονάκριβη υπόσταση Ελευθερίας!
Από την Πορφυρούσα , τα Κύθηρα, των τριών Πελάγων
 και για αιώνες ανεκτίμητο γεωστρατηγικό κέντρο σπουδαίων
 βασιλείων η επικεφαλής της ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ που
συμμετείχε στους εορτασμούς, στέλνει το μήνυμά της 

για την ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου 

Εάν ηττηθεί ο Ελληνικός τρόπος σκεπής θα ηττηθεί η ανθρωπιά , εάν ηττηθεί ο δεσμός της πατρίδας θα ηττηθεί η δύναμη της ψυχής , εάν ηττηθεί το Έθνος θα ηττηθεί ο κεντρικός νευρώνας που δίνει νόημα και αξία στην ύπαρξη, εάν ηττηθεί η Πίστη θα ηττηθεί ο σκοπός της ζωής που βρίσκεται στην αρχή του τέλους .
Εύχομαι η αγάπη της Παναγίας μας, να μας καθοδηγήσει σωστά, να διώξουμε από μέσα μας εγωισμούς, φθόνο, ιδιοτέλεια να απελευθερώσουμε με θάρρος και υπερηφάνεια εκείνες τις δυνάμεις που θα μας οχυρώσουν στο δρόμο που χάραξαν οι πρόγονοί μας , στην κατεύθυνση της Αντίστασης , του αξιοπρεπούς Αγώνα , της Σωτηρίας της ψυχής μας!
Και η σωτηρία της ψυχής μας,που περνάει μέσα από την επίγνωση της ταυτότητας
και της βαρυσήμαντης κληρονομιάς μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Σωτηρία της Πατρίδας μας .

Μας αξίζει μια ζωή πνευματική ουσιαστική ποιοτική αξιοπρεπής, συνειδησιακά απενοχοποιημένη άρα Ελεύθερη και Δοξασμένη .

Μπορούμε να την έχουμε και οδηγήτρια θα είναι η Παναγιά μας που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ όσα ανομήματα και εάν διαπράξουμε !

Χρόνια Πολλά όπου χτυπάει Ελληνική καρδιά και καλή Λευτεριά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Δεκαπενταύγουστο του 2018 η σκέψη μας στους συνανθρώπους μας που μαρτύρησαν στην Ανατολική Αττική εκεί το δάκρυ και η χαρά στον επαναπατρισμό των δυο Ελλήνων ομήρων Αξιωματικών

Τιμή και δόξα στις ηρωικές Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που φυλάσσουν ακούραστα και γενναία Θερμοπύλες

Η Ανάσταση της Δέσποινας να είναι η αρχή της Αναστάσης του Ελληνικού Γένους

Η πατριωτική ακομμάτιστη κίνηση πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ θα δώσει με ψυχή, αδιάκοπα , μάχες μέχρι να δούμε ξανά την Πατρίδα μας ελεύθερη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη, δημοκρατική, επίκεντρο παγκόσμιο πολιτισμού, διανόησης, πνευματικής ανάπτυξης!

Γεωργία Μπιτάκου