Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Do it like Salvini - "Κάντο" όπως ο Σαλβίνι με τον Ορμπάν!


Προσωπικά με τον ανασχηματισμό των ηλιθίων και την αντιπολίτευση των γελοίων που εάν δεν είναι μειοδότες είναι τραγικά άχρηστοι και επικίνδυνοι για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους ,  δεν θα ασχοληθώ και δεν θα
τους επιτρέψω να μας πείσουν ότι δεν μπορούμε να τους τελειώσουμε όλους μαζί και μια για πάντα !

Στις σελίδες μας και με το Κίνημά μας τη Διέξοδο Ελλάς, θα ασχολούμαστε  μόνο με σοβαρούς ανθρώπους, ευφυείς,  οραματιστές, πατριώτες, μαχητές, που πολεμάνε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και προτάσσουν το εθνικό συμφέρον, το δικαίωμα στην εργασία , στη ζωή , στην υγεία, στην ασφάλεια, στην προστασία των συνόρων!
Ο Ιταλός ηγέτης Σαλβίνι που μέσα σε λίγους μήνες κερδίζει και την πατριωτική αριστερά μαζί με τον Ούγγρο Ορμπάν , αποφάσισαν πως θα κάνουν το παν να αλλάξουν την Ευρώπη , ακυρώνοντας όπως είπαν, με θάρρος πρωτόγνωρο, τα σχέδια του κερδοσκόπου Σόρος και του φερεφωνού του , Γάλλου Προέδρου Μακρόν!!!!
Ο Ορμπάν αποκάλεσε τον Σαλβίνι , ήρωά του και συνοδοιπόρο  ζωής και τόνισαν πως  θα σταματήσουν τη διακίνηση μεταναστών, αρνούμενοι ακόμα και την επαναπροώθηση αλλά αποδεχόμενοι μόνο την επιστροφή τους στις δικές τους πατρίδες !
Εξήγγειλαν κοινό μέτωπο στις Ευρωεκλογές και συνασπισμούς- μην ξεχνάμε  μαζί τους και η Αυστρία του Κουρτς-  που θα αλλάξουν την Ευρώπη επιστρέφοντας στο σεβασμό των ιδιαιτεροτήτων της κάθε χώρας όπως προσδιορίζεται η ταυτότητα της μέσα από τη δική της κουλτούρα , πολιτισμό , ιστορία !
Ο Σαλβίνι τόνισε πως η Ουγγαρία προσφέρεται για μελέτη αφού ευημερεί οικονομικά , μείωσε την ανεργία , ξοδεύει, παράγει , εξάγει ακυρώνοντας την πολιτική λιτότητας που επιβάλλουν Γερμανία, Γαλλία !
Όσοι είστε ακόμα επιφυλακτικοί , πείτε μου σας παρακαλώ πότε ειπώθηκαν αυτά από Ευρωπαίο ηγέτη ;;;;;

Από το go back στο take it all Madam Merkel

Γιατί πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με Σαλβίνι μήπως έχει σχέση ο λόγος ο δικος του με το γελοίο προεκλογικά «go back Madam Merkel», του υποτακτικού ψευτοπολιτικάντη εθνομηδενιστή  Τσίπρα που αμέσως μετά  τις εκλογές μετατράπηκε σε take it all Merkel !
Η ευτυχία του να παρακολουθώ αυτές τις εξελίξεις καθημερινά πλέον σα να ζω εκεί, όντας τυχερή να μιλάω τα Ιταλικά σα τα Ελληνικά ,  σκιάζεται μόνο από τη συνειδητοποίηση ότι χάνουμε αυτό το «απελευθερωτικό» τρενο γιατί θα λείπουμε από αυτή τη συμμαχία αφού ειμαστε ανίκανοι προς το παρόν να ανατρέψουμε στο σύνολό τους αυτά τα βλαβερά πολιτικά παράσιτα που με μίσος καταστρέφουν οτιδήποτε Ελληνικό !
Και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το Μητσοτάκη της Μπίλντερμπεργκ, να συνεχίσει τον εντεταλμένο όλεθρο , λες και έχουμε πάθει εθνικό Αλτσχάιμερ !!!!!!!
Όσο γρηγορότερα συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει στην Ευρώπη τόσο πιο εύκολα θα βρούμε τη δύναμη και την ψυχή να απαλλαχθούμε από τους νεοταξικούς υποτακτικούς !!!!Να φέρουμε ανιδιοτελείς, αγνούς, αληθινούς,εμψυχωμένους και γενναίους  πατριώτες εθνικιστές μπροστά απόλυτα ελεγχόμενους από το λαό  (και εθνικιστής δεν είναι ο ναζιστής, όπως ισχυρίζεστε εσφαλμένα κάποιοι ,   ας διαβάσουμε και ας καταλάβουμε  επιτέλους τι είναι εθνικισμός!!!!!διαβαστε Αλέξανδρο Παπαναστασίου για αρχή ή Περικλή Γιαννοπουλο ή Ίωνα Δραγούμη !!!)
Αυτό το τρένο  δεν γίνεται να το χάσουμε !!!!!!!!
Οι Ιταλοί χαμογελάνε ξανά !!!Μπορούμε και εμείς !!!!!!!ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!
Το από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει πριν τελειώσουν το Έθνος μας!!!!!!
Οι Αργοναυτες τις συμπληγάδες τις πέρασαν ....και ο μύθος διδάσκει πως τίποτε απολύτως δεν είναι ανέφικτο !!!!!

Μπιτάκου Γεωργία