Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Διχαστικός και προκλητικός «Ακραία τα χθεσινά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία» – Ούτε μία συγγνώμη για τη χθεσινή αστυνομική βία

«Ακραία» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργεύων  τα χθεσινά συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Μάλιστα, κατά την άποψή του παρατηρήθηκε και έλλειψη μαζικότητας.
Συγκεκριμένα στην πρώτη ερώτηση ερώτηση που εδέχθη κατά την
συνέντευξη Τύπου,  σχολίασε τα χθεσινά συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι φανερό, εκτός από την έλλειψη μαζικότητας, ότι οι πολίτες δεν είχαν την αντίστοιχη ευαισθησία που υπήρχε τον Φεβρουάριο, αλλά είχε ακραίο χρώμα.
Μάλιστα, υπεραμύνθηκε της Συμφωνίας λέγοντας ότι «αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη για τη Θεσσαλονίκη και είναι θετική για την πόλη καθώς ανοίγει δρόμο στη Βόρεια Ελλάδα για να γίνει ατμομηχανή της οικονομίας, να γίνει γέφυρα των Βαλκανίων».
Χωρίς ενοχές και διακρίσεις, τα ΜΑΤ έριξαν εκατοντάδες χημικά προς το τεράστιο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Κέντρο της πόλης και γύρω από το Λευκό Πύργο, μη δίνοντας δεκάρα πως ανάμεσα τους υπήρχαν γυναικόπαιδα που έφτασαν μέχρι και τη θάλασσα για να προστατευθούν.
Τα βίντεο μιλάνε από μόνα τους: