Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Αποκάλυψη: Τα θανατηφόρα και καρκινογόνα χημικά που έριχνε το καθεστώς τσίπρα - Συνυπογράψτε τη μήνυση που θα καταθέσουμε για απόπειρα Ανθρωποκτονίας


Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Αυτά που βλέπετε στη φωτό είναι όσα μαζέψαμε από τη χθεσινή διαμαρτυρία στη Θεσσαλονικη και την απόπειρα δολοφονίας που έκανε το καθεστώς.
Το είπα και στις μεταδόσεις μου χθες και το ξαναγράφω : Ήθελαν νεκρό !
Το πιστεύω ακράδαντα αφού έζησα τα γεγονότα από την αρχή μέχρι το τέλος και από την πρώτη γραμμη. 
Τρεις φορές με

οδήγησαν στη θάλασσα άγνωστοι σχεδόν χωρίς αισθήσεις και τους υπερευχαριστώ και μόλις συνερχομουν επέστρεφα. Αυτά που με εντολή του καθεστώτος μας έριξαν εάν τα έριχναν Αθηνα θα είχαμε πεθάνει !Μας έσωσε η θάλασσα !
Ήταν τελειως διαφορετικά καμία σχέση με αυτά που έριξαν Αθηνα!!!!
Τα εισεπνεες και ένιωθες να καταρρέεις, να σβήνεις, να χάνεσαι, να σταματάει η καρδιά, η ανάσα , λυγιζες έπεφτε κάτω αδύνατο να δεις να αναπνεύσεις !Τα Μαλοξ δεν έκαναν τίποτα ή μάσκα χειρουργείου .
Δεν θα βάλω όλους τους αστυνομικούς στον ίδιο σάκο πολλοί αθλητές μου και φίλοι μου που είναι στην αστυνομία δήλωσαν ασθένεια να μην πάνε. Δεν ξέρω εάν κάτω από τα κράνη ήταν Έλληνες αυτοί που τα πέταγαν αυτά πάνω σε μικρά παιδιά γυναίκες ηλικιωμένους . Μίλησαν τα πλάνα οι φωτογραφίες τα είδατε όλοι!
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Κάποια στιγμή όταν σκοτείνιασε και αφού είχαν διαλύσει την πορεία, ο πολυς κοσμος είχε φύγει και ήμασταν χαμηλά στη νεα παραλία στο άγαλμα του Αλεξάνδρου να αναπνεύσουμε έριξαν χωρίς λόγο κυκλικά ούτε αριστερά ούτε δεξιά μπορούσες να φύγεις παντού καπνός , ακόμα και στη θάλασσα ευτυχως ο συναγωνιστής μου Ηλιας με τράβηξε στην αντίθετη φορά του ανέμου και είχε δίκιο ήταν καλύτερα , προσπαθούσαμε να ηρεμήσουμε τον κόσμο δυο ανήλικες που έτρεμαν από το φόβο και έκλαιγαν σπαρακτικά δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα .
Για λίγο μου ήρθε στο μυαλό το Μάτι και οι διηγήσεις των φίλων μου στο ΜΑΡΑΘΩΝΑ ποσο φοβερά τρομακτικό να νιώθεις εγκλωβισμένος να μην μπορείς να αναπνεύσεις !
Το καθεστώς των δολοφόνων , όσα τρολ και να πληρώσει να μας αποδομούν στο διαδίκτυο , όσο τρόμο από τις φυλλάδες (Εφημεριδα Συντακτών , Αυγή, Documento) και να σπείρει , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!Τωρα έχουμε ακόμα πιο πολύ οργή , θυμό, δύναμη, ψυχή!Χθες εύκολα θα μπορούσε να υπάρξει νεκρός !Η Παναγιά ήταν μπροστά και Αυτή προστάτεψε !
Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτόΤίποτε δεν θα μας εμποδίσει από το να σας πολεμαμε μέχρι τέλους και εσάς και τους άλλους υπαλλήλους της Νέας Τάξης που ονειρεύονται να σας διαδεχτούν και όλα τα κόμματα μαζί αριστερά δεξιά αντιμνημονιακά εθνικιστικά κλπ που ήταν άφαντα χθες και τους έψαχναν οι οπαδοί τους, ούτε πούλμαν δεν έβαλαν την έχουν ήδη παραδώσει όλοι μαζί τη Μακεδονία μας !!!!
Η ακομμάτιστη αντιστασιακή πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ συγκεντρώνει στοιχεία στείλτε ότι φωτο έχετε inbox σε εμένα ή Diexodos.hellas@gmail.com ή inbox στη σελίδα ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ.
Θα καταθέσουμε μήνυση στην Εισαγγελία για απόπειρα ανθρωποκτονίας !!
Εάν χρειαστεί να πεθάνουμε για την πατρίδα να πεθάνουμε αλλά από εξωτερικούς εχθρούς όχι από σιχαμενα εγχώρια αποβράσματα που προσκύνησαν τα φράγκα την εξουσία και το διάολο!
Οι δολοφόνοι θα έχουν το τέλος που τους αξίζει !


Γεωργία Μπιτάκου