Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Οὒτοι συνέχθειν, ἀλλά συμφιλεῖν ἔφυν

Δείτε καλά αυτή τη φωτογραφία! Με αυτούς τα έβαλαν τα θρασύδειλα ΜΑΤ εχτές στη Θεσσαλονίκη. Με μωρά παιδιά σε καροτσάκια, με ηλικιωμένες γυναίκες και παιδιά! Σε αυτό το πλήθος έριξαν τόνους απαγορευμένων χημικών.
Κατέβηκαν οικογένειες ολόκληρες όλες μαζί, σε μια ατελείωτη γαλανόλευκη γιορτή. Ένα ποτάμι ανθρώπων που κρατούν ακόμη μέσα τους τις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδος, βγήκαν να
διατρανώσουν την αντίθεση τους στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και αντιμετωπίστηκαν σα χούλιγκαν και σαν εγκληματίες. Υπό την κάλυψη του "επιχειρήματος" περί ακροδεξιάς βρήκαν ευκαιρία και έδειξαν ακόμη μια φορά  το μίσος τους για το κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας, την Οικογένεια.
Την οικογένεια και τη νέα γενιά Ελλήνων χτύπησαν χτες ! Αυτά τα νέα παιδιά που θα μείνει χαραγμένη η εικόνα για πάντα στις ψυχές και το μυαλό τους να βλέπουν τα ΜΑΤ να χτυπούν και να ψεκάζουν τη γιαγιά και τον παππού τους.
Αυτά όμως ακριβώς τα νέα παιδιά, το αύριο της Ελλάδος, είναι που θα σας στείλουν και στο αιώνιο ανάθεμα της ιστορίας. Η νέα γενιά είναι εκείνη που όσο και να προσπαθείτε να την μειώσετε και να της αποδημήσετε τη σκέψη, είναι εκείνη που βάλει τέρμα στα ψέμματα , στο κομματικό κράτος και τις ιδεοληψίες που κατατρώνε χρόνια τώρα την πατρίδα.
Η αγάπη κερδίζει το μίσος και η αγάπη μας για την πατρίδα είναι τόσο μεγάλη και τόσο δυνατή που ακόμα και όλα τα χημικά του κόσμου να μας ρίξετε, εμείς θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία της πατρίδος και να φωνάζουμε Ζήτω η Ελλάς και η Μακεδονία.
Γεννηθήκατε για να μισείτε, γεννηθήκαμε για να αγαπούμε, αυτή είναι και η διαφορά μας. Όσες διμοιρίες και να βάλετε εναντίον μας, απλά ματαιοπονείτε, δεν μας κάμπτει τίποτα πάνω στη γη
Η αγάπη μας για την Ελλάδα είναι ποιο δυνατή και από κάθε βρώμικο σχέδιο σας γιατί εμείς
γεννηθήκαμε για να αγαπούμε την Ελλάδα, τον τόπο μας και τους φίλους μας και όχι για να μισούμε. Δυστυχώς για σας κύριε τσίπρα, την απάντηση σας την έχει δώσει  η Αντιγόνη χιλιάδες χρόνια πριν  Οὒτοι συνέχθειν,ἀλλά συμφιλεῖν ἔφυν .

Ακούστε την 20χρονη Ελληνίδα που ήρθε από Γερμανία για τη συλλαλητήριο, αυτά τα ιδανικά και οι αξίες του Ελληνισμού είναι που θα τον κρατούν αιώνια ζωντανό !Τέτηξ