Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Giorgia Bitakou B, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητεςΠοτέ ένας αγώνας δεν μπορεί να αποδώσει εαν δεν είναι διαρκής, εαν δεν υπάρχει στρατηγική και στόχος!
Δεν δέχομαι ότι ο λαός μας είναι αδιάφορος, αμέτοχος, αποχαυνωμένος, παραδομένος!
Όχι , η πλειοψηφία τουλάχιστον!
Ο λαός μας με
κλειστές τράπεζες, τρομοκρατία, εκφοβισμό, έχοντας απέναντί του σύσσωμο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα, χτύπαγε την πλάτη του προδότη Τσίπρα , δυο μέρες πριν το δημοψήφισμα, φώναζε σε αυτόν και στο ανθελληνικό συνάφι του, “είμαστε εδώ και βάζουμε πλάτη προχωρήστε” και έκανε την πιο εντυπωσιακή αντίςταση μετά το 2ο ΠΠ, με το 61% που έκοψε την ανάσα της σιωνιστικής διεθνούς ελίτ , που είδε το άρρωστο οικοδόμημά της, υποταγής και ισοπέδωσης των εθνών, να απειλείται και να καταρρέει, από την αδούλωτη Ελλάδα που δεν αναγνωρίζει κατοχή και ζυγό.
Ο λαός μας ξανα έδειξε τα τεράστια ψυχικά του αποθέματα και με τα δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας, συνειδητοίησε την απειλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας και την επιχείρηση διαμελισμού της πατρίδας μας, βρέθηκε στις επάλξεις να καταγγείλει το εθνομηδενιστικό καθεστώς , έδωσε εντολή αμετακίνητη πως δεν διαπραγματεύεται, δεν εκχωρεί, δεν ξεπουλάει την ψυχή του, τα εθνικά σύμβολά, την ιερή κληρονομιά του!
Για μήνες οι αντιδράσεις, οι διαμαρτυρίες, ο ακτιβισμός, συνεχίζονται και όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό το σύστημα, που αρχικά είχε αιφνιδιαστεί μια και θεωρούσε απόλυτα αλλοτριωμένο τον Ελληνικό λαό, βρήκε πολλούς τρόπους για να διασπάσει την ενότητά του.
Πληρωμένοι γραφικοί bloggers που διέσυραν και λοιδώρησαν πατριωτικές φωνές, αναγγελία υποτιθέμενων ''πατριωτικών'' κομματιδίων, καλλιέργεια ακήρυχτης εμπόλεμης περιόδου με Τουρκία, άθλια προπαγάνδα από συστημικά media, χειραγώγιση της κοινής γνώμης με ανυπόστατα ψεύδη για υποτιθέμενη έξοδο από τα ολέθρια μνημόνια και κυρίως ....καταστολή με όλους τους τρόπους που κάνουν τη χούντα του ΄67 να μοιάζει παιδική χαρά!
Προσαγωγές, ξυλοδαρμοί , επιθέσεις με χημικά θέτοντας σε κίνδυνο άμαχο πληθυσμό, μικρά παιδιά και ηλικιωμένους.
Ο Έλληνας έχει συνειδητοποιήσει, ξέρει, γνωρίζει αλλά παραμένει εγκλωβισμένος.
Κανένας , ούτε καν οι πεφωτισμένοι διανοούμενοι και πνευματικοί ταγοί του τόπου, δεν του δείχνουν τον τρόπο, ανάληψης της εξουσίας από τους σφετεριστές που οδήγησαν στην ισοπέδωση την πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης.
Ο Έλληνας γνωρίζει ότι της ίδιας ταυτότητας υπάλληλοι των διεθνών λόμπι, εναλάσσονται στην εξουσία, παραχωρώντας τη διακυβέρνηση του τόπου σε ξένες δυνάμεις, ξεπουλώντας γη και ύδωρ, φτωχοποιώντας το λαό που ψάχνει τη μέθοδο για να σπάσει το ζυγό μια για πάντα.
Αντιλαμβάνεται πως δεν γίνεται με πολύ μικρότερο χρέος να παραχωρείται η εθνική κυριαρχία της χώρας και με μεγαλύτερο να βγαίνει από αντισυνταγματικά μνημόνια αλλά να παραμένει σε καθεστώς επιτήρησης μέχρι το 2060 και με υποθηκευμένο, μέχρι το 2114 το δημόσιο πλούτο.
Ζει σε συνθήκες απόλυτου ανήθικου εμπαιγμού και ακραίου παραλογισμού με ένα πρωθυπουργεύοντα, εκ των ενορχηστρών της υποδούλωσης του άλλοτε δοξασμένου ΄Εθνους , που τον διασύρει διεθώς αποκαλώντας τον άλλοτε όχλο, άλλοτε ακραίο, περιθωριακό, γραφικό.
Ο Έλληνας δεν θέλει να συρθεί από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη , κουράστηκε να μην έχει επιλογή, σιχάθηκε τους αμόρφωτους, φαιδρούς, ψευτοπολιτικάντηδες γυρολόγους, επιθυμεί να κοιτάει υπερήφανος στα μάτια τα παιδιά του και να μην επαναλάβει πλεον λάθος επιλογές!
Τον τρόπο....τον τρόπο....αναζητά και εκείνους που θα μπορεί να ακουμπήσει, να ακολουθήσει, να εμπιστευτεί γιατί θα του αποδείξουν πως η στρατηγική που θα προτείνουν θα προτάσσει το Εθνικό συμφέρον, θα έχει όραμα ενωτικό, προοπτική, ανάκαμψης, ανασυγκρότησης, επιβίωσης, καθιστώντας την Ελλάδα ξανά ελέυθερη, ανεξάρτητη, αξιοπρεπή.
Δεν χρειάζεται χαλίφιδες στη θέση του χαλίφη, εθνοσωτήρες και ιδιοτελείς κάλπικους ''επαναστάτες'', όχι άλλα ψέμματα, πειράματα, διαμορφωμένα από αρχομανείς που ορέγονται με κάθε μέσο πλούτο, δύναμη, εξουσία.
Τον τρόπο ψάχνει...τον τρόπο....
Θα μπει στη μάχη όποτε και εαν χρειαστεί αλλά όχι για να ''πεθάνει'' μόνο για να νικήσει!
Και νίκη χωρίς στρατηγική ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να έρθει!
Η ακομμάτιστη πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ στήριξε, δημιούργησε, ενέπνευσε συλλαλητήρια, πορείες , διαμαρτυρίες και θα συνεχίσει να το κάνει γιατί η αντίσταση του λαού μας πρέπει να εκφράζεται διαρκώς και ασταμάτητα μέχρι να μην μπορεί να αναπνεύσει άλλο το άθλιο πολιτικό τους σύστημα...όμως ξεκαθαρίζει πως δεν θα προκύψει ούτε κατά αυτόν τον τρόπο η ανατροπή.
Οι κινητοποιήσεις χρειάζονται ηγεσία, από άτομο ή ομάδα, χωρίς ηγεσία, πλάνο, αρχή μέση τέλος, στρατηγική, το καίριο χτύπημα μόνο από τύχη μπορεί να έρθει ή ...ατυχία.
Δεν χρειάζεται να κινδυνέψουν άλλοι συμπολίτες μας, ήδη θυσιάστηκαν 300 στην Ανατολική Αττική και η εποχή του ένοπλου αγώνα στο όνομα της Ελευθερίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Ένα Κίνημα άδολων πατριωτών που θα στηρίξουν προσωπικότητες και ανυπότακτοι πολίτες, που θα κάνει συμβόλαιο με το λαό για κάθαρση , απονομή δικαιοσύνης και αλλαγή πολιτικού συστήματος, που θα σημάνει την αρχή του τέλους της άχρηστης κομματοκρατίας, που θα ενώσει τους Έλληνες του πλανήτη, θα προτάξει τον άνθρωπο στους αριθμούς και θα καταστήσει τον πολίτη ενεργό, συνειδητοππιημένο , συμμέτοχο ξανά, θα μπορούσε να βάλει τις σωστές βάσεις λύτρωσης και σωτηρίας της αναγεννημένης από τις στάχτες Πατρίδας μας.
Η Διέξοδος Ελλάς καλεί τους Ελληνόψυχους να μην θέσουν επόμενη ημερομηνία κιμητοποιήσεων , τον ερχομό της κατάπτυστης προδοτικής συμφωνίας στη Βουλή, γιατί τότε θα είναι πολύ αργά!
Οι Αμερικανόδουλες, Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση και τα συστημικά κόμματα ξέρουν ήδη ποια τακτική θα ακολουθήσουν εκείνη τη μέρα, για να ικανοποιήσουν τους επικυρίαρχους εντολείς.
Είναι εποχή διαρκούς αφύπνισης, εξέγερσης και ξεσηκωμού, αντίστασης, ανυπακοής και αντροπής, χωρίς τέλος .....
«Ανέφικτό» και «ουτοπικό», είναι λέξεις που εφηύραν οι αδύναμοι και οι δειλοί.
Ονειρέψου την Ελλάδα που σου αξίζει , οραματίσου την και φτιάξε τα χρώματα , τα πινέλα και τον καμβά που θα την αιχμαλωτίσει για πάντα!
Γίνε ο Δημιουργός εκείνης της Ελλάδας, που θα σε κάνει να κοιτάς υπερήφανος τα παιδιά σου και το είδωλό σου.
Πίστεψε στο ανάστημα που μόνο αδούλωτες ελεύθερες ψυχές μπορούν να σηκώσουν!!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

ΥΓ: Συγχαρητήρια στα μέλη της Διεξόδου για τη γενναία παρουσία τους στο απόλυτα πετυχημένο από πλευράς προσέλευσης συλλαλητήριο του Σαββάτου...η απόπειρα ανθρωποκτονίας του καθεστώτος δεν μας τρόμαξε θα μας βρει διπλάσιους προσεχώς στην επόμενη εξέγερση και που δεν αργεί ...

Γεωργία Μπιτάκου