Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Μητσοτάκης εναντίον Μητσοτάκιδων -"Κούρασε" στη συνέντευξη τύπου, Καμία Δέσμευση για ακύρωση της συμφωνίας

Τα λέω μήνες στα live και τα έχω γράψει δεκάδες φορές σε ομιλίες μου και άρθρα ...η άλλη όψη του ραγιαδισμού είναι η ΝΔ καμία διαφορά από τους εθνομηδενιστές Συριζαίους !
4/2 που εμείς φωνάζαμε για την προδοσία, ο γιος του Μητσοτακη - που από το 1992 ήθελε Βόρεια Μακεδονία και ο αδερφός της Ντορας που από το 2008 και μέχρι σήμερα στηρίζει σύνθετη ονομασία («όλοι τους λένε Μακεδόνες εμείς θα τους λέμε φούφουτους;» ΝΤΟΡΑ στο ΣΚΑΙ)- ήταν Τρίκαλα Κορινθίας και έκανε σκι έχοντας δώσει εντολή στους δικούς του να μην παραστούν !
Χθες στο Βελλίδειο είπε πως θα την καταψηφίσει στη Βουλή (αυτό έλλειπε πώς θα κρατηθεί στην εξουσία εαν απογοητεύσει την πατριωτική πτέρυγα) και κουβέντα για ακύρωση εάν κυρωθεί που θα κυρωθεί γιατί έτσι θέλουν Αμερικάνοι και Γερμανοί επικυρίαρχοι!
Κουβέντα για μεταναστευτικό το θέμα που καίει την Ευρώπη και μια από τα ίδια, παροχές προς συντήρηση του πελατειακού καθεστώτος τους !
Σήμερα στη συνέντευξη τύπου, πάλι απέφυγε να δεσμευτεί για ακύρωση της συμφωνίας, ενώ κούρασε με τις αναλυτικές αναφορές σε οικονομικούς δείκτες ανευ ουσίας, συγκεκριμένα ανέφερε: «Φαντάζομαι ότι στη νέα έκδοση του λεξικού Μπαμπινιώτη δίπλα στη λέξη «λαϊκιστής” είναι το όνομα του κ. Τσίπρα, όχι το δικό μου. Τζάμπα μάγκας είναι ο κ. Καμμένος, που λέει ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία αλλά στηρίζει την κυβέρνηση που την φέρνει. Προειδοποίησα ότι η Συμφωνία φέρνει αποτελέσματα από τη στιγμή της υπογραφής της. Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία αυτή όταν τη φέρει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή. Αν μεσολαβήσουν εκλογές, δεν θα την ψηφίσουμε την επόμενη μέρα. Δυστυχώς, η συμφωνία παράγει έννομα αποτελέσματα που είναι δύσκολο να αποτρέψουμε. Η ΝΔ ζητάει προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατό».
Αυτοί όλοι πλέον δεν κάνουν καμία εντύπωση ...οι μόνοι που κάνουν εντύπωση είναι αυτοί που θα πάνε να τους ψηφίσουν και ειδικά εάν μεταξύ αυτών υπάρχουν Μακεδόνες !
Θα είναι η ντροπή της Μακεδονίας!!!!

Μεταπολίτευση και σύντομα γιατί βυθιζόμαστε στην εξαφάνισή μας !!!
Γεωργία Μπιτάκου