Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Πρώτο κουδούνι σήμερα με τα Ελληνόπουλα να είναι κάθε χρόνο και λιγότερα

Πρώτο κουδούνι σήμερα για χιλιάδες παιδιά στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια σε όλη τη χώρα. Μια σχολική χρονιά ξεκινά με τις περισσότερες ελλείψεις όχι τόσο πολύ σε δασκάλους και διδακτικές αίθουσες αλλά σε παιδιά , σε Ελληνόπουλα που κάθε χρόνο είναι και λιγότερα. Εμείς δεν θα
ασχοληθούμε  ούτε με το μήνυμα του "Υπουργού", ούτε των πολιτικών αρχηγών, καθώς τα θεωρούμε ανούσια μέσα από ένα ξύλινο λόγο με κομματικές σκοπιμότητες.
Η ουσία είναι τα παιδιά. Τα παιδιά μας που κάθε χρόνο είναι και λιγότερα και που αντί να διδάσκονται τον Ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία και τη γλώσσα μας, μαθαίνουν τις αντιεπιστημονικές, διαθεματικές, αποσπασματικές ενότητες  της νέας τάξης και του υπουργείου. Τα παιδιά πρέπει να στηρίξουμε και με τα παιδιά πρέπει να ασχοληθούμε.
Η Διέξοδος Ελλάς εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλα τα Ελληνόπουλα στους γονείς και στους δασκάλους και υπόσχεται πως θα συμβάλει σαν κίνημα στην επαναφορά της Ελληνικής παιδείας σε όλες τις βαθμίδες τις εκπαίδευσης και επαναφορά των Αρχαίων Ελληνικών από το Δημοτικό.