Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ στον βουλευτή του Σύριζα Κωνσταντινέα σε Γήπεδο στην Μεσσηνία...!! Τον πλάκωσαν με τα καδρόνια...!!!

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην διεθνής διαιτητής) επισκέφθηκε το γήπεδο του Μεσσηνιακού για τοπικό ματς όταν άγνωστοι που φορούσαν μαύρα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο το σώμα με καδρόνια!
Κατά τη διάρκεια της χειροδικίας, οι
δράστες φώναζαν "πουλήσατε τη Μακεδονία π..ηδες" .
Ο Κωνσταντινέας υποβάλλεται σε αναλυτικό ιατρικό έλεγχο.
Με δηλώσεις του ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε το επεισόδιο, λέγοντας ότι ομάδα τριάντα ατόμων, τους οποίους τοποθετεί ότι ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν σοβαρά, όπως ανέφερε για τις θέσεις του αναφορικά με το Σκοπιανό και την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, έχουν ήδη γίνει προσαγωγές υπόπτων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.
Αυτή τη στιγμή ο βουλευτής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, στο Γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού έχει δεχθεί αρκετά χτυπήματα στο σώμα, αλλά και στο κεφάλι και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο ένα μάτι.
Ο ίδιος μας είπε ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν πραγματοποιηθεί 6 προσαγωγές ατόμων.
Ο Κωνσταντινέας υποβάλλεται σε αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις. Στο πλευρό του έσπευσε από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του και τα παιδιά του, ενώ τον επισκέφτηκε και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Γιώτα Κοζομπόλη, ο επικεφαλής της “Πελοπόννησος Πρώτα”, Νίκος Πατσαρίνος, αλλά και η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα.

Όπως δήλωσε όμως  ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, το αφήγημα του άγριου ξυλοδαρμού «σύμφωνα με τη ενημέρωση που έχω, ο βουλευτής φέρει ίσως και να μην ισχύει 100% καθώς μίλησε για ελαφρά τραύματα και είναι πιθανόν να βγει απόψε από το νοσοκομείο».