Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Ο ένας αστυνομικός μετά τον άλλον δηλώνει ασθένεια για να μην "ανέβει" στη ΔΕΘ


Φιλοξενούμενη στην εκπομπή  "όλα στο φως" της  ΕΡΤ Open  ήταν σήμερα η επικεφαλής τις Διεξόδου Ελλάς Γεωργία Μπιτάκου η οποία όχι μόνο προχώρησε σε αποκαλύψεις αλλά ξεκαθάρισε και τις θέσεις του κινήματος για ζητήματα μείζονος πολιτικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα ανέφερε : 
Αυτό που θέλουν είναι να καταργήσουν τα έθνη, τις πατρίδες, τις αξίες, τις παραδόσεις. Όλα αυτά που μπορούν αν συγκροτούν ανθρώπους ελεύθερους πνευματικά , δυνατούς ψυχικά που να ξέρουν να
διεκδικούν μια ποιότητα ζωής. Θέλουν ραγιάδες, θέλουν μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις, θέλουν ο πλούτος να συσσωρευτεί στα χέρια λίγων και οι υπόλοιποι όλοι να είναι δουλοπάροικοι. 
Αυτά τα σχέδια υπηρετούν όλοι οι κυβερνώντες της Ελλάδος τις τελευταίες δεκαετίες. Πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι ο εχθρός και ο εχθρός δεν είναι ο αριστερός ή ο δεξιός, αυτά είναι μορφώματα που τα δημιούργησαν σκόπιμα για να μας έχουν διαιρεμένους. Ο εχθρός αυτή τη στιγμή είναι  η νέα τάξη πραγμάτων, οι διεθνείς αγορές, οι πολυεθνικές, οι τράπεζες, όλοι αυτοί που προσπαθούν να ρημάξουν τις πατρίδες στην Ευρώπη . 
Εμείς στο ακομμάτιστο πατριωτικό κίνημα που φτιάξαμε λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε πολιτικό σύστημα. Αυτό το πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει. Για να εξαλείψεις μια ασθένεια πας να βρεις τη γενεσιουργό αιτία και όχι να καταστρέφεις τα συμπτώματα. και η γενεσιουργός αιτία είναι αυτό το άθλιο πολιτικό σύστημα που οδηγεί στον σφετερισμό της εξουσίας, που περιορίζει ελευθερίες , που καταπατεί τη δημοκρατία και σε κάνει να είσαι ανενεργός πολίτης και να μην ορίζεις εσύ την τύχη και το μέλλον σου. 
Πρέπει να ενωθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις και να πάρουν την εξουσία με "συμβόλαιο" για δύο πράγματα.Πρώτον για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να εξεταστούν όλα τα αντισυνταγματικά και παράνομα μνημόνια μαζί με τις προδοτικές συμφωνίες και το δεύτερο αφού ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και τιμωρηθούν και μπουν φυλακή αυτοί που πρέπει, μια κυβέρνηση με σύνθεση πατριωτικών δυνάμεων να οδηγήσει ξανά τη χώρα σε εκλογές με ένα άλλο πολιτικό σύστημα. 
Φτάνουν καθημερινά πληροφορίες και καταγγελίες στη Διέξοδο από φίλους αστυνομικούς που μας λένε πως ο ένας μετά τον άλλον δηλώνει ασθένεια , μόνο και μόνο για να μην τους "ανεβάσουν" στη ΔΕΘ και βρεθούν αντιμέτωποι με Έλληνες διαδηλωτές, δηλώνοντας παράλληλα τη δυσαρέσκεια τους στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. 
Φτάσαμε στο σημείο ο σύριζα να πηγαίνει σε προεκλογική καμπάνια  με κεντρικό σύνθημα το οξύμωρο ότι δε θα κόψει τις συντάξεις, από τη στιγμή που ξέρουμε πως είναι αντισυνταγματικό να πειράξει έστω και ένα ευρώ. Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο, αυτοί που δε θα αγγίζανε συντάξεις , που θα σκίζανε μνημόνια, αυτοί που δε θα κάνανε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις να μας λένε ότι πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι κιόλας που δε θα μειώσουν συντάξεις