Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Έτσι θα γίνουμε Τούρκικη επαρχία με τη συνενοχή όλου του πολιτικού συστήματος (εκτός και αν αντιδράσουμε Τώρα)

Ο Έλληνας μετά το δημοψήφισμα του 15 συμβιβάστηκε, ένιωσε ότι είναι πολίτης Β΄κατηγορίας , έβαλε το κεφάλι μέσα , κρύφτηκε και από τότε έως και σήμερα προσπαθεί να επιβιώσει όπως μπορεί με ότι ευκαιρίες του παρουσιάζει το σύστημα.
Ένα σύστημα μοιρολατρίας, δοκιμασμένο στα σοβιέτ του 1960 , κοινωνική πολιτική επιδομάτων και
συσσιτίων.
Κακομοιριά και δυστυχία σε όλους τους Έλληνες όπου απλά κοιτούν να πάρουν ένα επιδοματάκι των 300 ευρώ που θα το ονομάσουν δώρο Χριστουγέννων ή όπως αλλιώς και θα νιώθουν ικανοποιημένοι.
Και για να γίνει ο συμβιβασμός χρησιμοποιούν την πόλωση και θα πολώσουν και άλλο .
Το "όλοι εναντίον όλων" είναι δοκιμασμένο σύστημα και λειτουργεί θαυμάσια για να διασπά κοινωνικές ομάδες.
Οι ψίχουλο-ταϊσμένοι θα λένε ευχαριστώ επειδή δεν κοιμούνται νηστικοί ενώ δε θα μπορούν εύκολα να συνειδητοποιήσουν πως τους στερούν το όνειρο . Η τεχνολογική αναβάθμιση και κάθε στρατηγικός σχεδιασμός για ανάπτυξη της χώρας πήγε περίπατο. Έρμαια των χαμηλών επιδομάτων θα αποτελούν τον εύκολο χρήσιμο ηλίθιο που για να μη χάσει τα ψίχουλα των 300 ευρώ θα ψηφίζει τους ιδεοληπτικούς του καθεστώτος σύριζα.
Παράλληλα η νέα τάξη θέλει την Ελλάς μουσουλμανική χώρα και θα το κάνει. Μαντίλες και τζαμιά παντού, κάθε μέρα πολιτογραφούνται 400 μουσουλμάνοι ως Έλληνες , κάθε μέρα περνούν τα αφύλακτα σύνορα κατά εκατοντάδες. Στις γειτονιές των Αθηνών αποτελούν πια σχεδόν την πλειοψηφία και ο Καμίνης με τις ΜΚΟ τους " Φυτεύουν" σε διαμερίσματα με όλα τα έξοδα πληρωμένα συν μετρητά και τραπεζικές κάρτες.
Η Τουρκία απέναντι δε θα χρειαστεί να κάνει πόλεμο καν για να μας καταλάβει, το έχει ήδη κάνει σε μεγάλο βαθμό και θα το ολοκληρώσει με τη μάστιγα της υπογεννητικότητας που έχει Επιβληθεί με υπεροφορολόγηση και νόμους σε εμάς.
Η Ελλάς συρρικνώνεται σε όλους τους τομείς, τα καΐκια μας δε ψαρεύουν πια εκεί που ψάρευαν πριν 5 χρόνια γιατί τους απειλούν τούρκοι με όπλα και τους έχουν διώξει , παράλληλα η φορολογία από το Ελληνικό κράτος τους αναγκάζει να παρατήσουν ένα επάγγελμα που έκαναν πατροπαράδοτα πολλά χρόνια. Ο ζωτικός χώρος του Αιγαίου μειώνεται καθώς επεκτείνεται συνέχεια η Τουρκία χωρίς καμία δική μας αντίδραση.
Ο tsipras δε θα φύγει ειρηνικά αλλά και να φύγει έχει ναρκοθετήσει το μετεκλογικό σκηνικό όπου η χώρα με τους διορισμούς και τον διπλασιασμό των κρατικών δομών για να βολέψει τον κομματικό του στρατό που έχει κάνει, Μαθηματικά θα χρειαστεί να ξαναμπεί σε μνημόνιο και ΔΝΤ. Εκεί και υπολογίζει πως θα ξανασηκώσει την αντιμνημονιακή παντιέρα για να ξαναβγεί. Και όταν ξαναβγεί τότε η Ελλάς θα περάσει και επίσημα σαν επαρχία της πυρηνικής δύναμης που θα είναι τότε, Τουρκίας.
Ο Έλληνας τότε , σε μόλις 3-4 χρόνια από σήμερα θα είναι όχι μόνο εξαθλιωμένος οικονομικά αλλά και κοινωνικά και το σπουδαιότερο από όλα Πολιτισμικά. τα παιδιά μας αντί λατινικά , ιστορία κλπ θα διδάσκονται κοινωνιολογικά επαναστατικά πονήματα του κουφοντίνα και μαρξιστικές αναλύσεις και θεωρίες.
Αν δεν αντιδράσουμε τώρα , το Σάββατο στη ΔΕΘ, αν δεν τον ανατρέψουμε Τώρα! όλα αυτά θα γίνουν με μαθηματική πορεία και ακρίβεια. Αν δεν ενωθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις να διώξουμε αυτό το πέπλο κακομοιριάς, δυστυχίας και ιδεοληψίας που έχει σκεπάσει την Ελλάδα.
Αν δεν αντιδράσουμε Τώρα σε λίγους μήνες θα θέλουμε και δε θα μπορούμε .
Και ότι κάνουμε , θα το κάνουμε μόνοι, ακριβώς όπως και το 21 !
Το μόνο στήριγμά μας είναι η παιδεία , ο πολιτισμός , η ιστορίας μας . Τίποτε άλλο.
Ο Μέγας Αλέξανδρος κοιμόταν με ένα ξίφος κάτω από το μαξιλάρι του και με αποσπάσματα από την Ιλιάδα , αυτοί είναι και οι δικοί μας σύμμαχοι και οι μοναδικοί.

Τέτηγας