Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Η Κυβέρνηση φοβάται τους Μακεδόνες: Νύχτα έφτασε ο Τσίπρας στην Θεσ/νίκη

Απίστευτες εικόνες έρχονται από την Θεσσαλονίκη. Σε βίντεο-ντοκουμέντο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας ο Α. Τσίπρας έφθασε αργά βράδυ στην πόλη, προφανώς για να μην πέσει πάνω σε πολίτες, οι οποίοι σίγουρα θα εξοργιζόντουσαν μόνο με την παρουσία του.
Είναι τέτοια η οργή του λαού για το ξεπούλημα του ονόματος. Η Μακεδονία βράζει και οι αγνοί πατριώτες θα φωνάζουν μέχρι τέλους, κατά της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο tsipras έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, με τον πρωθυπουργό να είναι προγραμματισμένο να παραμείνει στην πόλη έως και την Κυριακή το μεσημέρι.

Πιο αναλυτικά, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στις 11:45  έφτασε στη Θεσσαλονίκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, καθώς από σήμερα ξεκινάει το πρόγραμμά του εν όψει των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.

Tα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια. Το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο συνοδεύεται από 10 οχήματα της αστυνομίας ενώ όλοι οι δρόμοι έχουν μπλοκαριστεί προκειμένου να μην υπάρχει επαφή πολιτών