Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Τρικυμία εν κρανίω για τον Καμένο-Διαψεύδει Γραπτώς αυτά που είπε Προφορικώς χωρίς όμως ουσιαστικά να τα Διαψεύδει...

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένοςΉταν λίγες μόνο ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι όταν με έκπληξη ακούσαμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να λέει σε εκείνη την άθλια επίσκεψή του στην πληγείσα περιοχή, ότι το Νάτο δεν επέτρεψε στις ένοπλες δυνάμεις να ενεργήσουν άμεσα γιατί απαγορεύεται από τη συμμαχία να  ενεργούν παράλληλα με την
πολιτική προστασία. Το δήμοσίευμα εδώ :http://www.diexodos-ellas.eu/2018/07/blog-post_26.html.
το βίντεο με την επίμαχη δήλωση εδώ : 
Εύλογα η Αποκάλυψη της Διεξόδου Ελλάς προκάλεσε πολιτικό σεισμό και τις αντιδράσεις βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου, οι οποίοι και προέβησαν σε ερώτηση στον Υπεθα. Σήμερα πληροφορηθήκαμε και την απάντηση που έλαβε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και με θλίψη διαπιστώνουμε πως για ακόμη μία φορά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι κατώτερος των περιστάσεων.
Διαψεύδει Γραπτώς αυτά που είπε Προφορικώς χωρίς όμως ουσιαστικά να τα Διαψεύδει...
Δε διαψεύδει τη μετάφραση των λεγομένων του, ότι δηλαδή το Νάτο δεν επέτρεψε να συνδράμουν έγκαιρα οι Ένοπλες Δυνάμεις. Κάνει λόγο για άδικη απομόνωση μιας φράσης ενώ για αποπροσανατολισμό  αναφέρει το διακριτό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων με τις υπόλοιπες δυνάμεις ασφαλείας. Προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει εναντίον των δηλώσεων του -όπως ο καθένας μπορεί να δει και στο βίντεο- αλλά τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτοδιαψεύδεται και να γελοιοποιείται. Ουσιαστικά διαψεύδει γραπτώς αυτά που είπε προφορικώς και ακούσαμε και είδαμε όλοι. Βέβαια δε ξεχνά στο τέλος να αναφέρει τη  σχέση της "συμμαχίας" όπου επί δεκαετίας όπως αναφέρει είναι στο πνεύμα της ενίσχυσης των πολιτικο-στρατιωτικών σχέσεων.
Πρόκειται δηλαδή για μια "κούφια" απάντηση, χωρίς ουσία και αντίκρυσμα, με ένα έγγραφο κενό περιεχομένου, που τον εκθέτει ακόμα μια φορά για την ασυνέπεια και τη διγλωσσία του. 
Επειδή δεν έχει κανείς το δικαίωμα, στο όνομα του Ελληνικού Λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων να κάνει τέτοιου είδους ατοπήματα και επιπολαιότητες, όση "τρικυμία εν κρανίω" και να έχει,
πιστεύουμε πως το θέμα πρέπει να διερευνηθεί  -ιδιαίτερα και μετά από αυτή την απάντηση του-  από κάποιον εισαγγελέα ώστε να αναγκαστεί να απαντήσει συγκεκριμένα και επί της ουσίας.
Παραθέτουμε και το έγγραφο της απάντησης του όπως ακριβώς το λάβαμε