Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Λάδι μπόλικο, Τηγανίτα τίποτα- Απέφυγε να δεσμευτεί ότι θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία ο Μητσοτάκης


Προβληματισμός επικρατεί στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο μετά τη σημερινή ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, καθώς απέφυγε να δεσμευτεί ότι θα  ακυρώσει την προδοτική συμφωνία, απέφυγε να
επεκταθεί και να εξηγήσει τις συνέπειες της προδοτικής συμφωνίας και το σπουδαιότερο απ΄όλα, ενώ ανέφερε πως σε περίπτωση που καταψηφιστεί από το Ελληνικό κοινοβούλιο, η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει από την αρχή παρέλειψε (σκόπιμα;) να ξεκαθαρίσει και το τι θα γίνει εάν Υπερψηφιστεί. Θα την καταγγείλει ; Εντέχνως πλην σαφώς απέφυγε να απαντήσει.  Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ν. Δ. είπε :
 «Θέλω από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες. Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει αυτήν τη συμφωνία. Είτε τώρα είτε στην επόμενη Βουλή», τόνισε. «Κι αν τελικά η συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφιστεί από την ελληνική Βουλή τότε θα πρέπει η άλλη πλευρά να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχή»
Σαν πρώτη ανάγνωση φαίνεται ξεκάθαρη αλλά είναι δελφική και διφορούμενη καθώς δεν αναφέρει τι θα κάνει εάν Υπερψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Θα έπρεπε να γνωρίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ. "ανεβαίνοντας" στη Μακεδονία, ότι το μείζων θέμα που απασχολεί τους πολίτες είναι η προδοτική συμφωνία και να έχει την τόλμη να απαντήσει ξεκάθαρα και βέβαια να αφιερώσει περισσότερο χρόνο για το θέμα της Προδοτικής  Συμφωνίας και όχι μόνο λίγα λεπτά.
Αναμένουμε και την αυριανή συνέντευξη τύπου και τις απαντήσεις που θα δώσει στους δημοσιογράφους για να δούμε ποια θα είναι τελικά η στάση της Ν.Δ.