Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου: Επετειακή εκδήλωση για την απελευθέρωση της Χιμάρας στο μνήμα του Σπύρου Σπυρομήλιου - Πορεία προς το Σύνταγμα για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα


Η Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου τιμά την 106η επέτειο της απελευθέρωσης της Χιμάρας κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους (5 Νοεμβρίου 1912) και την μνήμη του Βορειοηπειρώτη Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.


Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, ώρα 4:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και σύντομη εκδήλωση στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών στο μνήμα του Αρχηγού της Χιμάρας Σπύρου Σπυρομήλιου. 

Θα ακολουθήσει πορεία προς το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ο αγώνας για την σωτηρία της Βορείου Ηπείρου είναι αδιάκοπος εδώ και 106 χρόνια.
Άρχισε με τον Σπυρομήλιο συνεχίζεται με τον Κατσίφα. 

Σχόλιο Γ.Μπιτάκου: Η μεγαλύτερη ιεροσυλία και απανθρωπιά στα παγκόσμια διεθνή χρονικά !!!!

Εκτέλεσαν ένα λεβέντη και δεν τον δίνουν στη μάνα του να τιμήσει το νεκρό της !
Αύριο όλοι εκεί χωρίς φόβο και κανονικά θα πρέπει να συμπαρασταθούν και Αλβανοί μετανάστες, θύματα του ναρκεμπορου Ράμα !!!!!!
Ο Κωνσταντινος δεν σας προσέβαλε ΠΟΤΕ!!!! Καμία μάνα να μη βρεθεί στη θέση της Κατσίφα!!!!Τι θα νεκροφιλήσει μετά από τόσες μέρες ούτε τον ύστατο χαιρετισμο και την ύστατη αγκαλιά δεν την αφήνουν να έχει !!!!Δολοφόνοι συνειδητοί και αιμοβόρα λυσασμένα σκυλιά μέχρι τέλους υπάλληλοι ενός κοκάκια μαφιόζου που θέλουν να τον βάλουν και στη ναζιστοενωση!!!!
🇬🇷⚔️🇬🇷

ΥΓ :όποιος έρχεται να κάψει σημαίες (οι διοργανωτές δεν έχουν καμία σχέση με τέτοιες κινήσεις ) προσβάλει τη μνήμη του Κατσίφα που ουδέποτε έκανε παρόμοιες πράξεις και ουδέποτε ήταν χυδαίος ή υβριστικός
Να ζήσει ελεύθερος ήθελε στην πατρίδα του ως Έλληνας !!!!Και εάν θέλετε να κάψετε κάποιον κάψτε τις φωτογραφίες των δωσίλογων που κυβερνάνε την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και αφήνουν τους γηγενείς αλύτρωτων πατρίδων να ρημάζουν όπως και τους γηγενείς εντός ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Διαβάστε επισης:Κηδεία Κ. Κατσίφα: Λεωφορεία για όσους θέλουν να παρευρεθούν