Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
(Στη φωτο οι δυο σημαίες που έβαλε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και υπερασπίστηκε με τη ζωή του όταν του αφαίρεσαν αυτή δεξιά )
Οι θρασύδειλοι αιμοβόροι υπάλληλοι του ναρκέμπορα Ράμα, δεν αρκέστηκαν στο αίμα του λεβέντη που εκτέλεσαν , σήμερα 11 το πρωί μπήκαν στο σπίτι του Δασκάλου στους Βουλιαρατες , ξεσήκωσαν τα πάντα με πρόφαση ότι ψάχνουν τη σημαία τη μεγάλη του Κωνσταντίνου !

Γιατί στο σπίτι του δασκάλου ; Γιατί είδαν στα βίντεο ότι τη σημαία την κράταγε μπροστά ο γαμπρός του, τον οποίο προσήγαγαν το βράδυ της κηδείας στο τμήμα Αργυροκάστρου από την Κακαβιά που τον συνέλαβαν με τους άλλους Βορειοηπειρώτες . Το παλικάρι είναι πλέον Ελλαδα αλλά οι κάτοικοι του χωριού αβοήθητοι πάλι βορά στα χέρια των δολοφόνων που συνεχίζουν να απειλούν και να εκφοβίζουν !
Τη ΣΗΜΑΙΑ, ανόητοι, δεν θα τη βρείτε ΠΟΤΕ εξάλλου είναι η πρόφασή σας , αφήστε τα γερόντια ήσυχα την έχουμε Ελλαδα τη ΣΗΜΑΙΑ , κειμήλιο εθνικό να θυμίζει τη θυσία ενός εθνομάρτυρα που ακόμα νεκρός σας απειλεί !!!Θα σηκωθεί ξανά, στη μνήμη του, όταν γίνει η Ένωση με τη μητέρα Πατρίδα και τον δικαιώσουμε !!!!
Οι αχρηστοι που κάνουν ότι μαλώνουν μέσα στη Βουλή για την συνταγματική αναθεώρηση, την άλλη μεγάλη απάτη τους, θα κάνουν κανένα διάβημα έστω για την παραβίαση ασύλου και την τρομοκρατία που υφίστανται οι γηγενείς Έλληνες της σκλαβωμένης Ηπείρου ;;;;;;;;
Γεωργία Μπιτάκου