Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΚΙΑΝΙ ΠΕΤΣΙ λέγεται ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας ΚΑΤΣΙΦΑ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, φυτό, σπίτι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
ΚΙΑΝΙ ΠΕΤΣΙ λέγεται ο Αστυνομικός ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του τμήματος στο Γεωργουτσατι που υπάγεται το χωριό Βουλιαρατες, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας ΚΑΤΣΙΦΑ!


Αυτός ο άθλιος καταδυναστεύει 25 χρόνια το χωριό , τρομοκρατεί, εκφοβίζει , αυτός έσερνε στο τμήμα τον Κωνσταντίνο , αυτός τον απειλούσε και του έβγαλε το όπλο λέγοντας πως εάν δεν συμμορφωθείς να κατεβάσεις τη σημαία , με αυτό θα σε σκοτώσω .
Αυτός ενημέρωσε για Κατσιφα τι είχε συμβεί στην πλατεία και ήρθαν οι Αλβανικές ειδικές δυνάμεις που εκτέλεσαν έναν άοπλο γιατί μετά από ένα σημείο , στο σημείο της κατάβασης , ήταν άοπλος.
Αυτός ήταν κατά την εκτέλεση παρών γνωρίζει τα πάντα και συνεχίζει παρά τη δολοφονία να ειρωνεύεται να εκφοβίζει να απειλεί τους κατοίκους .
Τον συνάντησα την Παρασκευή , πηγα στο τμήμα, δυο συνεργάτες του, αρκετά ελαφρόμυαλοι, ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν Κατσιφα , δεν τους ενόχλησε ποτέ, δεν πήγαν για να εκτελέσουν , αυτό ήρθε από κεντρικά και με έστειλαν σε ένα καφε της περιοχης που ανήκε στον αδερφό του Peci να τον περιμένω εκεί .
Όταν ήρθε αυτό το απόβρασμα , ο Kiani Peci ( ένα άλλο όνομα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από αναδημοσιευση κάποιου τρολ δεν ισχύει )
ήταν ότι πιο κακό και αιμοβόρο έχω δει στη ζωή μου το πρόσωπό του , το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η ρουφιανιά, να του πω ποιος μου είχε μιλήσει για αυτόν και κάθε φορά που τον ρώταγα( φυσικά στα Ελληνικά που μιλάει) , γιατί εκτέλεσαν τον Κατσιφα , γιατί δεν δίνουν το βίντεο , ποιος έδωσε την εντολή εκτέλεσης , εκείνος απάνταγε με ένα επαναλαμβανόμενο πανικόβλητο « δεν ξέρω τίποτε»!!!!
Μου είπαν ότι φοβάται για τη ζωή του , φυσικά η ζωή ενός τέτοιου παλιανθρώπου είναι αδιάφορη αλλά έμαθα επίσης ότι μπαινοβγαίνει στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ τουλάχιστον δέκα φορές το μήνα !!!
Για αυτό οι αχρηστοι του Υπουργείου Εξωτερικών θα κάνουν τίποτα ;;;Θα του απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα ως persona no grata; Θα αξιώσουν να δικαστεί ; Θα πάνε στα διεθνή δικαστήρια ; Ρητορικά τα ερωτήματα φυσικά γιατί από τέτοιους ανθέλληνες που σκότωσαν 100 φορές τη χαροκαμένη μάνα με τις αθλιες δηλώσεις τους, τι να περιμένει κανείς !
Δεν μπόρεσα να τον βγάλω φωτογραφία, για να μη μου κατάσχει το κινητό, έβγαλα μόνο το σταύλο που έχουν για τμήμα(φωτο), αλλά θα βρω φωτογραφία του και να δούμε μόλις δημοσιευτεί εάν θα ξαναμπεί στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ !!!
Λυπάμαι για τα γερόντια του χωριού που τα εξευτελίζει αυτό το σιχαμενο ανθρωποειδές !!!Αυτα και πολλά άλλα έβλεπε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και τρελαινόταν !
Κιανί Πέτσι ο ηθικός αυτουργός της εκτέλεσης ΚΑΤΣΙΦΑ !!!