Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνεται η Giorgia Bitakou B, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η επιστολή που κατατέθηκε στην Ιταλική πρεσβεία και παραδόθηκε στην Ιταλική Κυβέρνηση χθες μετά την εκδήλωση συμπαραστασης.

  • ΨΗΦΙΣΜA...


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Giorgia Bitakou B, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
26/11/2018 ΑΘΗΝΑ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον Ιταλικό Λαό και στην Ιταλική Κυβέρνηση που αντιστέκονται με γενναιότητα στην απάνθρωπη οικονομή πολιτική που προσπαθεί να επιβάλει η άρχουσα τάξη μιας Ευρωπαϊκής Ελίτ , της ίδιας που κατέστρεψε οικονομικά και κοινωνικά τον Ελληνικό Λαό.
Το 2010 επιβλήθηκαν στην Ελλάδα παράνομα και αντισυνταγματικά μνημόνια που παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία, ξεπούλησαν το δημόσιο πλούτο και φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό, οδήσαν σε μετανάστευση χιλιάδες νέους, διέλυσαν την παραγωγική βάση της χώρας και υποδούλωσαν τους Έλληνες.
Παρόμοια καταστροφή δεν είχε υποστεί η Ελλάδα ούτε κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το 2015 ο Ελληνικός Λαός αντιστάθηκε και είπε όχι στα παράλογα μνημονιακά μέτρα αλλά στη συνέχεια έγινε πραξικόπημα και ανατράπηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από την υποτιθέμενη ''αριστερή'' κυβέρνηση του Τσίπρα.
Πλεον στην Ελλάδα έχουμε ένα τυραννικό ολιγαρχικό πολίτευμα που προσπαθούμε να ανατρέψουμε και να αποκατασταθεί η Δημοκρατία.
Η Ιταλική Κυβέρνηση μας δίνει δύναμη και ελπίδα πως εαν ενωθούμε οι λαοί μπορούμε να κερδίσουμε πίσω την ελευθερία και ανεξαρησία μας.
Ειδικά η Ελλάδα και η Ιταλία, ως φορείς σπουδαίου πολιτισμού και πλούσιας κληρονομιάς μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικο ρόλο στη κατεύθυνση αυτή.
Δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα σας , η Ελλάδα δεν εκφράζεται από τον Τσίπρα ή το Μητσοτάκη αλλά από ελεύθερους πατριώτες και δημοκράτες Έλληνες που θα αντισταθούν και θα αγωνιστούν για την αξιοπρέπειά τους.
Χαιρετίζουμε την Αντίσταση του Ιταλικού Λαού, όπως εκφράζεται από τη νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνησή του , σας θεωρούμε αδέρφια μας και θα στηρίξουμε τον Αγώνα σας που είναι και δικό μας, όπως και όλων των Εθνών !
Επιτροπή Συμπαράστασης στον Ιταλικό Λαό
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η Giorgia Bitakou B, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνονται οι Νικος Τζιγκουνακης και Giorgia Bitakou B, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται η Giorgia Bitakou B, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες