Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Γ.Μπιτάκου:Τα άθλια τυραννικά καθεστώτα σκοτώνουν και εκτελούν , ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΟΙ!!!!Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με Γερμανούς, Τούρκους, Σκοπιανούς, Αλβανούς!!!!!Τα καθεστώτα θέλουν μίσος μεταξύ μας , για να μας κρατάνε ελεγχόμενους και να μη βλέπουμε που είναι η πραγματική αιτία των δεινών μας!

Το προφίλ στο Facebook του Κατσίφα είναι ανοιχτό !
Βρείτε και στείλτε μου έστω και μια φράση μίσους ή χυδαιότητας για τον Αλβανικό λαό !
Βρείτε μια φωτογραφία ή βίντεο να καίει Αλβανική σημαία !!!!


Μην κουραστείτε ΔΕΝ θα βρείτε !
Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ λάτρευε την Ελλάδα και ονειρευόταν τη γη του ελεύθερη ξανά , αγωνιζόταν να κρατήσει ζωντανό τον Ελληνισμό στη συνείδηση των νέων , είχε φλόγα στην καρδιά και μόνο ΑΓΑΠΗ !!
Για αυτό το πρόσωπό του ήταν φωτεινό, για αυτό πέθανε χαμογελαστός !Και αφού ήξερε πως θα πεθάνει μπορούσε εάν ήθελε να «φάει» και δεκαπέντε αλλά δεν το έκανε ,το σκοτάδι δεν μπορούσε να τον αγγίξει.
Καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα !
Δεν μπορούν να συλλάβουν όλοι το μεγαλείο του δυστυχώς γιατί τέτοιες σπάνιες συνειδήσεις έχουν άλλες διαδρομές από πίσω στρωμένες με γνώση, πίστη, όραμα, ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!
Δίδαξε ΑΓΑΠΗ και επιτέλους βγάλτε τις παρωπίδες, αφήστε τους λαούς ήσυχους και δείτε το πραγματικό πρόβλημα :
Παύσαμε να είμαστε Έλληνες, να αγαπάμε την Πατρίδα μας, να ζούμε σύμφωνα με την Ελληνική ιδέα, να κυνηγάμε τη γνώση, να είμαστε πολίτες υπεύθυνοι, πειθαρχημένοι, να πολεμάμε κατά της τυραννίας και των ασύδοτων σφετεριστών που ρημάζουν τον τόπο μας, να έχουμε το Χριστό μέσα μας!
Δεν είναι αργά ας παραδειγματιστούμε από τον υπέροχο αυτό Άνδρα που μαρτύρησε για να μας ξυπνήσει !!!!!