Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Κοινός απατεώνας ο βασανιστής της Ελλάδας Γερούν Ντάισελμπλουμ : εμφάνιζε πλαστό πτυχείο Πανεπιστημίου


Τύφλα να έχουν τα δικά μας λαμόγια, Τσοχατζόπουλοι, Παπαντωνίου και ΣΙΑ.Καθώς μια καθαρίστρια οδηγείται στις φυλακές Θήβας με δεκαετή κάθειρξη για ένα πτυχίο που πλαστογράφησε, προκειμένου να βρει δουλειά, κάποιοι κάνουν πως δεν θυμούνται ότι ο επικεφαλής του eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχε δηλώσει στο βιογραφικό του πτυχίο που δεν έλαβε ποτέ.

Σε αντίθεση με την καθαρίστρια, ο γνωστός αγελαδοτρόφος και βασανιστής των Ελλήνων,  δεν πλαστογράφησε το απολυτήριο της Ε’ Δημοτικούαλλά αλλά ολόκληρο πτυχίο πανεπιστημίου.

Στο βιογραφικό του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών, αναγράφονταν – μεταξύ των άλλων – και πτυχία από το University College Cork. Ωστόσο, το ίδιο το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε το 2013, ότι ουδέποτε έλαβε κάποιο είδους πτυχίου από το Cork. Για χρόνια όμως το σύνολο του οικονομικού, πολιτικού και μιντικαού κατεστημένου της χώρας υποκλίνονταν μπροστά στον κοινό αυτό απατεώνα.

Αν πρέπει να σώσεις το ευρώ, από το οποίο στηρίζεται το σύνολο της παρασιτικής σου ύπαρξης  θα κάνεις πολλές κολοτούμπες. Και αν σου πουν να σέρνεσαι σαν τα χαμόσυρτα λέρα σκουλήκια του Βάρναλη θα το δεχθείς.

Ο ντιγκιντάκας “αγελαδοτρόφος”, το σγουρομάλικο θρασύμι που μας κουνούσε απειλητικά το δάχτυλο, αποχώρησε απο το παχυλότατα αμοιβόμενο πόστο του στην ΕΕ όταν έληξε η θητεία του και τωρα απολαμβάνει μια επίσης παχυλότατη σύνταξη που καταβάλουν και Έλληνες φορολογούμενοι. Παράλληλα έχει διοριστεί σε κάποια μεγάλη “αδερφή” εταιρεία τύπου Goldman Sachs. Αλλά ούτε γάτα, ούτε ζημιά για την μέγιστη πλαστογραφία του αθλίου αυτού τύπου.

Είναι γνωστό πως η  δικαιοσύνη είναι ένα δίχτυ που πιάνει μόνο τα μικρά ψάρια όπως η καθαρίστρια που πλαστογράφησε ένα πτυχείο δημοτικού σχολείου. Ο περι ου ο λόγος “ντιγκιντάκας” είναι ένα προστατευόμενο πολύ αγαπημένο  ψάρι των μεγάλων αφεντικών που είναι υπεράνω των νόμων και της μισότυφλης δικαιοσύνης.

από /odosdrachmis.gr