Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Ξεκίνησε το σχέδιο «εξόντωσης» των Ελλήνων της Β.Ηπείρου-Ο Ράμα τοποθέτησε ισλαμίστρια δασκάλα σε ελληνικό σχολείο!-Θα «βουλιάξει» η Αλβανία στην κηδεία του ήρωα Κατσίφα με Έλληνες!

 
Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ξεκίνησε με πρωτεργάτη τον Ε.Ράμα, τον ορκισμένο εχθρό των Ελλήνων, αλλά φίλο του πρωθυπουργού μας!


Όλα έχουν σχεδιαστεί με όλες τις λεπτομέρειες, έτσι ώστε να φιμωθούν όλες οι φωνές και να υποδουλώσουν τον Ελληνισμό της Β.Ηπείρου, που παλεύει με νύχια και με δόντια να διαφυλάξει την ελληνικότητά του, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του.
Ακόμη, καλά καλά η Εθνική Ελληνική Μειονότητα δεν έχει συνέλθει από την εν ψυχρώ δολοφονία του ήρωα Κατσίφα από τα πυρά της Αλβανικής Αστυνομίας, ήρθε σε όλο αυτό να προστεθεί και κάτι ακόμη.
Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, δύο μέρες μετά από την στυγνή δολοφονία του συμπατριώτη μας από τις αλβανικές αρχές, στην Λιβαδειά Βορείου Ηπείρου, αντικαταστάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η δασκάλα ιστορίας του ελληνικού σχολείου της περιοχής από Αλβανίδα δασκάλα που όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που έχουμε στην κατοχή μας είναι σκληροπυρηνική ισλαμίστρια, αναφέρει το himara.gr
Είναι πασιφανές, ότι το σχέδιο «εξόντωσης» της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας συνεχίζεται, αυτή την φορά μέσω της εκπαίδευσης.
Προς το παρόν φαίνεται να διατηρούνται χαμηλοί τόνοι από την τοπική κοινότητα ενώ οι γονείς των μαθητών αντιδρούν έντονα και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αφήσουν τα παιδιά τους να τα «εκπαιδεύσει» μια φανατική ισλαμίστρια.
Τα ακραία αλβανικά σενάρια για τη δολοφονία του Κατσίφα
Δημοσιογράφοι και ειδικοί σκαρφίζονται διάφορα ευφάνταστα σενάρια για να δικαιολογήσουν την εκτέλεση του ομογενούς, Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Tα σενάρια αγγίζουν το είδος πλασματικών ιστοριών.
Γνωστός Αλβανός δημοσιογράφος και ειδικός όπως τον παρουσίασαν σε θέματα όπλων κατά τη διάρκεια της αλβανικής εκπομπής «360 βαθμοί” δεν δίστασε να δηλώσει πως ο Κωνσταντίνος όχι απλά δεν εκτελέστηκε αλλά είπε ότι αυτοκτόνησε με το όπλο που κρατούσε.
Μάλιστα ο Φέρνιναντ Δερβίση την ώρα του αέρα επαναλαμβάνει συνεχώς ότι οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας ούτε καν ακουμπήσαν τον 35χρονο ομογενή.
«Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τα τελευταία 24ωρα είναι σαν να δημιουργείται από το βαθύ κράτος της Αλβανίας μια προσπάθεια συγκάλυψης των στοιχείων της εκτέλεσης» μετέδωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star η Κατερίνα Ρίστα.
Tεράστια κινητοποίηση
Τρέμουν στην Αλβανία εν όψει της τεράστιας κινητοποίησης που θα υπάρξει την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες.
Για αυτό περιμένουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ώστε να δώσουν το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι αναγκαίες διαδικασίες.
Την ημέρα της κηδείας του 35χρονου Κωνσταντίνου το χωριό της νότιας Αλβανίας αναμένεται να «βουλιάξει» από Έλληνες, οι οποίοι θα θελήσουν να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο άνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ήδη ναυλώνονται λεωφορεία από την Αθήνα τα οποία θα μεταφέρουν στην Αλβανία Έλληνες πολίτες και η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Πηγή:mknews.eu