Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Ανεκδιήγητος Φίλης! «Δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος - Αυτόκλητος σωτήρας ο Κατσίφας»! Σχόλιο Γ.ΜπιτάκουΔηλώσεις που θα συζητηθούν για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα έκανε ο Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο TVCreta.Ο Νίκος Φίλης σε ερώτηση για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα δήλωσε πως «όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει σε μία ξένη χώρα με Καλάσνικοφ και υψώνει μια ξένη σημαία στην νότιο Αλβανία και όχι στην βόρεια Ήπειρο, καθώς είναι αλβανικά τα εδάφη και εκεί ζει ελληνική μειονότητα, τι περιμένουμε να γίνει. Αν το έκανε κάποιος στην Ελλάδα τι θα γινόταν;».
Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επέμενε πως δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος και τόνισε χαρακτηριστικά πως “είναι Νότιος Αλβανία όχι Βόρεια Ήπειρος. Το ξαναλέω και προσέχω τα λόγια μου. Είναι αλβανικά τα εδάφη, στην αλβανική κυριαρχία και εκεί ζούσε και ζει η ελληνική μειονότητα. Φαντάζεστε να έρθει ένας Τούρκος στη Θράκη, να υψώσει την τουρκική σημαία και να αρχίσει να πυροβολεί; Τι θα λέγαμε!”.
Ακόμη καταδίκασε την πράξη του Κωνσταντίνου Κατσίφα τον οποίο αποκαλεί αυτόκλητο σωτήρα, χαρακτήρισε όμως εγκληματική ενέργεια να σκοτώνει έναν άνθρωπο η αστυνομία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου!
Πηγή:Pronews.gr
Σχολιο Γ.Μπιτάκου: Ανιστόρητε ,απαιδευτε, ανθέλληνα Φίλη , στη Θράκη υπάρχει θρησκευτική μειονότητα ενώ στη Βόρεια Ήπειρο οι Έλληνες εκεί είναι αυτόχθονες, γηγενείς και ως ΕΘΝΙΚΗ μειονότητα που τους βάφτισαν προστατεύονται και αναγνωρίζονται ακόμα και από το Αλβανικό Σύνταγμα!
Σας δίνουν βήμα και μιλάτε εξίσου αμόρφωτοι με εσάς γιατί θα έπρεπε να σου απαντήσουν αναλόγως για το πρωτόκολλο Κέρκυρας που υπέγραψαν και οι δυο πλευρές και όριζε την
Αυτονομία της ΒΗ πριν τον Α Παγκόσμιο ενώ μετά το Β ΠΠ το συμβούλιο υπουργών εξωτερικών των 4 Μεγαλων Δυνάμεων θα αποφάσιζε για την Ενωση με Ελλαδα κάτι που έχει μείνει ακόμα ανοιχτό λόγω των άχρηστων σαν και σένα κυβερνήσεων που ακολουθούν υποτακτικά της αμερικανογερμανικες εντολές !
Ζουμε για τη μέρα που θα εξαφανιστείτε από τις ζωές μας όλα αυτά τα φίδια που συνθέτετε την Πέμπτη φάλαγγα !!!