Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Ο Άη Λιάς χαστουκίζει τον αξιωματικό του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο του 4ου Ράιχ!


"Είμαστε ζωντανοί παρά τα 7 χρόνια πολέμου από τους τρομοκράτες και παρά την αμείλικτη μηχανή παραγωγής λάσπης και ψεμάτων των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης της δύσης"...
Η ετοιμασία να υποδεχθούν τον θεάνθρωπο... γιορτινή Χριστουγεννιάτικη αγορά με...
τοπικά γεωργικά προϊόντα και χειροποίητες κατασκευές, χειροτεχνήματα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι σχεδιαστές του κόσμου... στον Άη Λιά των Ελλήνων, όπως ονομάζουν χριστιανοί και μουσουλμάνοι αδελφωμένοι τον Ελληνορθόδοξο ναό του προφήτη Ηλία στο μαρτυρικό Χαλέπι, την αρχαία Βέροια των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στους Ελληνορθόδοξους της μαρτυρικής Συρίας, ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος των τροϊκανών δεν έστειλαν ούτε μια υποκριτική επιστολή, ή μια δήλωση συμπαράστασης... σε ολόκληρα επτά (7) χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης από τους φονιάδες μισθοφόρους της "πολιτισμένης" δύσης!
Αν υπήρχε θεός, ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος θα βρισκόταν σε μοναστήρια κι αυτό θα το έπρατταν οι μητροπολίτες που στέκονται προσοχή στις θελήσεις των Αμερικανών κι Ευρωπαίων αφεντικών και θα εξασφάλιζαν μια θέση στην κόλαση.Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Για την Ελλάδα, τι τιμή έχει;
Για τον Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο αυτή είναι η καταδίκη τους στην κόλαση -αν υπάρχει-, για το μίσος τους εναντίον των Ορθοδόξων της Συρίας!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Για την Ορθοδοξία στη Συρία: ΕΔΩ