Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

«Καταδρομική» επίθεση με δεκάδες μολότοφ στο κτίριο των ΜΑΤ στην Καισαριανή - «Βομβαρδισμένο» τοπίο η περιοχή

«Καταδρομική» επίθεση με δεκάδες μολότοφ στο κτίριο των ΜΑΤ στην Καισαριανή - «Βομβαρδισμένο» τοπίο η περιοχή (βίντεο)
Ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκε με "βροχή" μολότοφ στο κτίριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Επιχειρήσεων των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ, επί της οδού Χίου, στην Καισαριανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 άτομα, στις 18.15, βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και πέταξαν δεκάδες μολότοφ στο κτίριο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.
Από τις μολότοφ προκλήθηκαν καταστροφές, σύμφωνα με μαρτυρίες, σε δίκυκλα, ιδιωτικής χρήσης, τα οποία οι αστυνομικοί είχαν σταθμεύσει έξω από το κτίριο.
Περίπου 30 άτομα μεταξύ των οποίων και πολλές κοπέλες, έφτασαν στη βάση των ΜΑΤ από την οδό Μανωλίδου και πραγματοποίησαν επίθεση με μολότοφ στο κτίριο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στα γύρω στενά μέχρι και το ύψος της Πανεπιστημιούπολης, όπου διέφυγαν οι κουκουλοφόροι.
Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση σε λίγες ημέρες.
Για  την επίθεση το βράδυ της 2ας προς 3ης Δεκέμβρη την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα «Αναρχικές-Αναρχικοί ενάντια στην λήθη» με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού  χώρου.
«Τους ξαφνιάσαμε, και εκθέσαμε την αδυναμία και την αποτυχία τους μπροστά στην ατέλειωτη επιθυμία που υπάρχει να καταστραφούν. Οι ίδιοι μπάτσοι που περήφανα περιπολούν την πόλη, πεπεισμένοι για την δυνατότητά τους να τρομοκρατούν τον πληθυσμό, αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, γεμάτοι φόβο, το βράδυ, στις 2 Δεκεμβρίου, μπροστά στον ίδιο τον σταθμό τους» έγραψαν μεταξύ άλλων.
pronews.gr