Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Γράφει η Γεωργία Μπιτάκου
Το θράσος και ο φασισμός του Αλβανικού τυραννικού καθεστώτος δεν έχει όρια και κανένας από την Ελληνόφωνη Κυβέρνηση δεν αντιδρά !!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται
160 άτομα έχουν στη λίστα της ντροπής ως «persona no grata» και χωρίς καμία σοβαρή δικαιολογία έχουν ήδη ξεκινήσει να μπλοκάρουν άτομα στα σύνορα και να τους απαγορεύουν να φτάσουν στους Βουλιαρατες για το αυριανό μνημόσυνο των 40 ημερών από την εκτέλεση του ήρωα Κατσίφα !

Ένας εκ των «no grata» , ο πολύ καλός φίλος και αγωνιστής Σπυρίδων Βούκαλης κάτοικος Ιωαννίνων , που ταξίδευε μόνος οδικώς σήμερα το απόγευμα !
Μόλις πληκτρολόγησαν το όνομά του , χτύπησε κόκκινο και του είπαν με αναίδεια πως για 5 τουλάχιστον χρόνια δεν μπορεί να περάσει Αλβανία γιατί θεωρείται «επικινδυνος και απειλή για τη Δημοκρατία της Αλβανίας» !

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Όταν ο Σπύρος τους ρώτησε το λόγο, του ανταπάντησαν «να βάλεις δικηγόρο να μάθει εάν θες» και τον υποχρέωσαν να υπογράψει το έγγραφο που κοινοποιώ προκειμένου να φύγει, να επιβεβαιώσει δηλαδή ότι είναι επικίνδυνος !
Επειδή γνωρίζω το Σπύρο πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνδρα πολύ κοντά στο Θεό ,ταπεινό , γεμάτο αγάπη για το συνάνθρωπο και καλοσύνη !
Οι αναφορές τους από Βουλιαράτες, γιατί διατηρεί ιστοσελίδα αφύπνισης, ήταν πολύ προσεκτικές και καθόλου προκλητικές , ήταν επίσης πολύ κοντά στην οικογένεια και βοήθησε όσο μπορούσε τις δύσκολες ώρες της κηδείας πριν και μετά το τραγικό γεγονός !
Έμαθα επίσης ότι οι Έλληνες αστυνομικοί στα συνορα , εκνευρίστηκαν με τις πράξεις των Αλβανών συναδέλφων τους αλλά χωρίς τις πλάτες της ανύπαρκτης Ελληνικής Κυβέρνησης δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να μας προστατέψουν !
Έστω και τώρα -για να μη ταλαιπωρηθούν άλλοι συμπατριώτες μας που έχουν κάθε δικαίωμα να παραστούν στο μνημόσυνο να τιμήσουν τον Έλληνα Εθνομάρτυρα - έχουν σκοπό οι αρμόδιες αρχές να κινητοποιηθούν;
Λίγες ώρες έμειναν!
Επίσης που ήξεραν το όνομα και αριθμό ταυτότητας του Σπύρου στα συνορα ;
Ρουφιάνοι παντού για φτύσιμο και φυλακή όταν ελευθερωθεί η Ελλαδα μπαίνετε στα προφίλ και δίνετε, πρακτοράκια, στοιχεία στους ανθέλληνες και στα τυραννικά καθεστώτα που καταπατούν συνθήκες και πρωτόκολλα εκτός από στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα !
Υπάνθρωποι οι καταδότες που δεν αξίζουν κανένα οίκτο και συγχώρεση !