Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Γράφει η Γεωργία Μπιτάκου

Όταν βγάζεις αυτή την αφίσα και προκαλείς τόσο χυδαία χωρίζοντας τους Έλληνες σε ακραίους και «δημοκράτες» και ανεβαίνεις χωρίς λόγο στην καρδιά της γνήσιας Μακεδονίας που πούλησες...τότε ένα πράγμα αναζητάς : το κακό !

Η ΝΔ προσεύχεται κάθε βράδυ να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη συμφωνία για να μην την βρει μπροστά της μετά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει ότι με την προδοσία υπέγραψε την καταδίκη του για πάντα και κάνει το παν για να πέσει ως Κυβέρνηση μια ώρα αρχίτερα!
Και εμείς περιμένουμε τις εκλογές αντί να βρούμε τη δύναμη να τους ρίξουμε να πάνε στον αγύριστο ένα τσούρμο άξεστων ασύδοτων και αμόρφωτων φασιστοειδών είναι μόνο , τίποτε ιδιαίτερο !
Τους συναντάω στα πάνελ εκπομπών και είναι ότι πιο σιχαμένο σε άνθρωπο έχω συναντήσει στη ζωή μου!
Χυδαίοι, χωρίς επιχειρήματα, με μίσος και κακία που στα διαλείμματα στις εκπομπές χασκογελάνε και δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι ότι η αχρηστία τους ανταμείβεται με 7.000€ και προνόμια εξουσίας!
Παράλληλα όσο τρέχουμε για την Μακεδονία τελειώνουν τη Θράκη , τη Βόρεια Ήπειρο , εξισλαμίζουν την Ελλάδα , τη χώρα μας την αγαπημένη που αυτοί μισούν και με βαλίτσες πακτωλού χρημάτων ετοιμάζονται σύντομα να εγκαταλείψουν !
Μην περιμένετε τις εκλογές δεν θα αλλάξει τίποτα!
Εμείς πρέπει να αλλάξουμε να καταλάβουμε ότι μόνο εμείς θα σώσουμε τη λατρεμένη μας πατρίδα !
Την Παρασκευή θα έχουμε την Παναγιά πάλι δίπλα μας όπως την είχαμε στη ΔΕΘ που αποπειράθηκαν να μας δολοφονήσουν με τόνους ληγμένων χημικών αναγκάζοντας ανθρώπους να βουτήξουν στη θάλασσα και ηλικιωμένους να πάνε στα νοσοκομεία και μικρα παιδιά να λιποθυμάνε !
Έχουν καταγράφει όλα στα βίντεο !
Μη φοβηθείτε θα εξοπλιστούμε και θα κάνουμε το χρέος μας όπως οφείλουμε !Υπάρχει εξάλλου το σχέδιο του Θεού για τον καθένα από εμάς !!!


* Η Γεωργία Μπιτάκου είναι δημοσιογράφος, Νομικός & επικεφαλής της ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ