Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ


Όλη η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την βομβιστική επίθεση τα ξημερώματα:
«Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος. Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΙ. Ο ΣΚΑΙ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο. Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους».

ΣΧΟΛΙΟ

Για ποιά πολυφωνία και για ποια  δημοσιογραφική ισοπολειτία ομιλείτε βρε  κάφροι της δημοσιογραφίας, και του μητσοτακισμού,   για ποια πολυφωνία ομιλείτε βρε  προσκυνημένοι του γερμανικού ευρώ, της Μέρκελ,  της  Σιών, των μεγαλοτραπεζιτών και της Ν.Τ.Π.???   Για ποιά ???   

Προχθες  την Πέμπτη το βράδυ ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Στάδιο Καραϊσκάκη για να δει την ομάδα του τη Μίλαν ν’ αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό   ο Ιταλός ηγέτης της κυβέρνησης της γείτονος χώρας  ο Ματεο Σαλβίνι και ούτε κιχ δεν κάνατε για το γεγονός, ούτε μια λέξη δεν τολμήσατε ν’ αρθρώσετε.  Τουλάχιστον ας καταγγέλατε ή ν’αναφέρατε αυτούς που σας επέβαλαν την φίμωση της συγκεκριμένης είδησης!  Ποιοί ήταν??? 

 Φυσικά ήταν οι κυβερνητικοί ινστρούχτορες στους οποίους και δημοσιογραφικά στήνεστε στα  …4 !!!   

Αν ερχόταν όμως ο Αλβανός Ράμα ή ο Σκοπιανός  Ζάεφ έστω και ανεπίσημα  θα είχατε κάνει ειδική μνεία και εκπομπές ωρών για το γεγονός!!! 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ! 
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΘΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΛΗΨΗ  ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΛΑΪΚΌ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΌ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ  ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!