Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεωργίας Μπιτάκου
της  Γεωργίας Μπιτάκου
Μόνο με το Ζαεφ μην τα βάζετε! Έχει απόλυτο δίκιο σε όσα λέει ! Εφαρμόζει και ερμηνεύει απόλυτα πίστα την προδοτική συμφωνία !!!

Έχουν εθνότητα «Μακεδονική» αναγνωρισμένη από την Ελληνόφωνη Κυβέρνηση είναι «Μακεδόνες»
και κράτος άλλο ως «Μακεδονία» δεν υπάρχει !
Αυτές είναι οι οδυνηρές συνέπειες από τη συνθήκη που υπέγραψε, πραξικοπηματικά ,ενάντια στη βούληση του Ελληνικού Λαού, ένας βλάκας πράκτορας της Στάζι ο Κοτζιάς 
εκπροσωπώντας ένα προδότη πρωθυπουργεύοντα υπάλληλο της διεθνούς των αγορών, τον Τσίπρα !
Τα λέγαμε από την αρχή τι θα γίνει και που να μπουν και ΕΕ και ΝΑΤΟ τι έχει να γίνει !
Μην περιμένετε να έρθει στη Βουλή τότε θα είναι πολύ αργά !
Κριμα που δεν βρέθηκε ένας ήρωας στους Ψαράδες , ένας ΚΑΤΣΙΦΑΣ χρειαζόταν στους Ψαράδες ....τώρα όσο καθόμαστε μέσα στα σπίτια μας αλλάζει ο χάρτης της ΕΛΛΑΔΟΣ και εμείς ακινητοποιημένοι στο Facebook !
Ο ύπνος και τρόμος του δικαίου ....μάλλον μπηκε πολύ Τουρκικό αίμα στις φλέβες μας δεν εξηγείται ....οι Γάλλοι ούτε τα μισά δεν έχουν πάθει σε σχέση με εμάς και διέλυσαν το σύμπαν....οι Ιταλοί απέκτησαν πατριώτες μέσα σε 4 χρόνια έδωσαν ζωή σε πατριωτικό
Κίνημα και εδώ στην Ελλαδα έχουμε γεμίσει πρακτορια που χαλάνε ότι πάει να χτιστεί και απατεώνες σιχαμένους που κρύβονται πίσω από «πατριωτικές» κορώνες και ψευτομπλογκ και διασύρουν όσους αγωνίζονται στο δρόμο!
Ανίκανοι να τους πετάξουμε έξω και να ενωθούμε όσοι το λέει η ψυχή μας !
Ραγιάδες μια ζωή και δεν λυπάμαι που απόψε γράφω έτσι !
Το απέφευγα τόσο καιρό αλλά όχι... ραγιάδες δεν εξηγείται αυτή η αδράνεια και η παθητικότητα η απραξία και η αδιαφορία όταν έχουν πουλήσει όλη την Ελλαδα, καίνε κόσμο δίπλα στη θάλασσα στην Αθηνα , εκτελούν ναρκέμποροι παληκάρια που σηκώνουν Ελληνική σημαία και πλέον δίνουν εδάφη σε μορφώματα λαών !
Δεν υπάρχουν λέξεις ....πλέον η αντίσταση κάποιων γίνεται για λόγους συνειδήσης και μόνο .... σωτηρία δεν έχουμε όσο κάθεστε μέσα ....τα παιδιά σας σκεφτείτε όσοι έχετε μόνο αυτά να πάρει ευχή !!!!