Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Περιμένουν τον Α.Τσίπρα με «κίτρινα γιλέκα» στην Θεσσαλονίκη: Του ετοιμάζουν υποδοχή a la Mακρόν

Περιμένουν τον Α.Τσίπρα με «κίτρινα γιλέκα» στην Θεσσαλονίκη: Του ετοιμάζουν υποδοχή a la Mακρόν
Η εξέγερση στην Γαλλία που έκανε τον Γάλλο πρόεδρο Μ.Μακρόν να υποχωρήσει ατάκτως δίνει έμπνευση και στους Έλληνες πολίτες που θέλουν να αντισταθούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας με την Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία σε κομματική εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

 Θέλοντας να συμβαδίσει με το «εκρηκτικό» κλίμα των ημερών, που φέρνει ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό της Γαλλίας, η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα κάλεσε όσους συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας να κρατούν σημαίες και να φορούν κίτρινο γιλέκο.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής έτσι όπως αναρτήθηκε στο facebook έχει ως εξής: 
"Η Επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης άκουσε το κάλεσμα των Γάλλων καθώς το κίνημα των κίτρινων γιλέκων εξαπλώνεται στην Ευρώπη και καλούμε όλους τους συνελληνες που θα βρίσκονται την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λ. Πύργο, εκτός απ τις σημαίες που θα κρατάμε όλοι, να φορέσουν και κίτρινο γιλέκο. Μετά την Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία τασομεθα κι εμείς στο πλευρό των αγωνιστών κατά της παγκοσμιοποίησης και των βρωμικων σχεδίων τους.
Καλούμε τους συνελληνες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας να κατέβουν στους δρόμους με κίτρινα γιλέκα την Παρασκευή στις 7 μ.μ. 
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΏΣΕΙ"
pronews.gr