Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ:PERSONA NO GRATA ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Giorgia Bitakou B, στέκεται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες
Στη ζωή μου είμαι για πολλά πράγματα υπερήφανη αλλά για τίποτε άλλο όσο για το χαρτί που κρατάω και απέκτησα σήμερα!
Θα το κάνω κάδρο ως παράσημο που το χρωστάω στον Κωνσταντίνο !
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Μετά από τρίωρη ανάκριση για ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα σε Ιράκ , Ιταλία , Ελλάδα, kick boxing , Βουλιαρατες (τα ήξεραν όλα!!) μου απαγόρευσαν δια παντός την είσοδο στην Αλβανία ως persona no grata και επικίνδυνη για τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια και τις διεθνείς σχέσεις της Αλβανίας!
Με κατηγόρησαν με ψέμματα πως καλούσα τους Έλληνες να σφάξουν (!!!) τους Αλβανούς και πως σήκωσα Ελληνική σημαία μέσα στην Αλβανία, πως εκανα ήρωα ένα εκτελεστή δολοφόνο που πυροβολούσε ασταμάτητα αστυνομικούς !
Για την πρώτη κατηγορία ζήτησα να μου φέρουν τις αποδείξεις που είπα ή έγραψα να «σφάξουν Αλβανούς» εγω που πάντοτε επαναλαμβάνω πως οι λαοί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και πως το πρόβλημα είναι τα καθεστώτα , μαλλιστα ένας δικός τους αστυνομικός που μετέφραζε και που έρχεται συχνά Αθήνα, τους είπε προς τιμή του ,πως έχω βοηθήσει πολλούς Αλβανούς αθλητές αλλά έκαναν πως δεν άκουσαν .
Σχετικά με τη σημαία, τους είπα πως και στην Ελλαδα σε αθλητικές διοργανωσεις έχει σηκωθεί η Αλβανική σημαία, αλλά στους Βουλιαρατες που τη σήκωσα μπροστά στο βυζαντινό μοναστήρι, το επιτρέπει το ίδιο τους το Σύνταγμα αφού είναι αναγνωρισμένη ως εθνική μειονότητα η Ελληνική κοινότητα , σχετικά με το εάν ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ τους πυροβόλησε , στο βίντεο φαίνεται πως είχε την κάνη κατεβασμένη αλλά το ερώτημα είναι που είναι το άλλο βίντεο της εκτέλεσης στο βουνο ...εκεί που θα φανεί η αλήθεια πως εκτέλεσαν ένα άοπλο !
Κάπου εκεί έχασαν την ψυχραιμία τους και μου ζήτησαν να υπογράψω την ανάκριση που έγραφαν στα αλβανικά χειρόγραφα προκειμένου να μπω Βουλιαρατες και μόλις υπέγραψα προκειμένου να μπω στο χωριό, μου ανακοίνωσαν πως όχι μόνο δεν θα μπω σήμερα όπως δεν άφησαν και τους άλλους Ελλαδίτες ή Βορειοηπειρώτες, αλλά στην περίπτωση μου δεν θα μπω ΠΟΤΕ στη ζωή μου στην Αλβανία ως απειλή για τη δημόσια τάξη !
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ !!!!
ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ !!!!
Τώρα εσείς προσκυνήστε τον ναρκεμπορα Ράμα που έχετε για πρωθυπουργό ....όσο για το δικό μας τον κατάπτυστο, τον Τσίπρα που ήταν άφαντος για άλλη μια φορά και έδωσε εντολή να μας ρίξουν χημικά στα συνορα τα ΜΑΤ(!!!!) , είναι βέβαιο ότι τα τσιράκια του σας έδωσαν όλες τις πληροφορίες που είχατε για το βιογραφικο μας αλλά πλησιάζει η μέρα που θα πληρώσει την προδοσία !!!!
Σας πείραξε που έδωσα το ρόλο  του Qani PECI του «δολοφόνου» που κάλεσε τις ειδικές δυνάμεις να εκτελέσουν τον Κατσιφα , αυτό σας πείραξε και με κάνατε persona no grata αλλά οι χούντες και οι τυραννίες πάντα είχαν εκτελεστικά όργανα δεν μου κάνει εντύπωση η άθλια συμπεριφορά που άφησε στα σύνορα εκατοντάδες ανθρώπους που θα είχαν βουλιάξει σήμερα την κατεχόμενη Δερόπολη !
Θα τα ξαναπούμε .....


Γεωργία Μπιτάκου