Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣΜόνο εμείς μπορούμε από κανέναν άλλον μην περιμένετε όσοι έχουμε Ελλάδα μέσα μας !

Ένα 3% είναι οι εθνομηδενιστές στην Ελλάδα δεν έχουν καμία δύναμη!

Αλλά ο βιαστής το θύμα του ή θα το βιάζει ή θα το σκοτώσει στο τέλος ...
Μέχρι τέλους το θύμα θα αγωνιστεί για να επιβιώσει όμως και εάν μπορεί θα σκοτώσει και το βιαστή προκειμένου να επιβιώσει !
Εμείς το «τέρας» πότε θα το σκοτώσουμε όταν ως Ελλάδα μείνει μόνο η Στερεά ;
Ακόμα και οι ξένοι που κάνουν πλιάτσικο όσο μας βλέπουν να μην αντιδρούμε συνεχίζουν ακάθεκτοι ! Η οργής μας θα τους πνίξει όλους και θα τελειώσουμε με αυτό το άθλιο πολιτικό σύστημα !
Οι μισοί περιμένουν εκλογές, κάποιοι άλλοι να μπούνε στη Βουλή και ένα ποσοστό αδιαφορεί ...
Το ποσοστό που δεν συμβιβάζεται και θεωρεί θέμα τιμής την αποκατάσταση δικαίου θα είναι ο παράγοντας Χ!
Χαίρομαι που παίρνω τόσα μηνύματα και μου γράφετε πως παίρνετε κουράγιο και αναβιώνει η ελπίδα !
Κρατήστε το κουράγιο λοιπόν και βγάλτε το στο δρόμο που σύντομα θα κληθούμε να βρεθούμε γιατί μόνο εκεί έξω θα διεκδικήσουμε όσα μας έκλεψαν και όσα επιχειρούν να αποτελειώσουν !


ΥΓ: στο τέλος του βίντεο την έσκιζα την κατάπτυστη συμφωνία για όλους εσάς που σχίστηκε η καρδιά σας όπως η δική μου 17/6/2017 που την υπέγραψαν οι νεοκομιτατζιδες!
Δυστυχώς το πλάνο δεν σώθηκε λόγω κακού σήματος
Αλλά θα γυρίσουμε μαζί να τη σκίσουμε και να την κάψουμε αφού κάνουμε όσα το χρέος επιτάσσει απέναντι στο Έθνος και στους Μελαδες που το αίμα τους δεν στέγνωσε ακόμα από τα ιερά χώματα της μιας και μοναδικής Μακεδονίας!
Ο Ηπειρώτης(Μελάς) , είχε καταλάβει από μικρός πως η Μακεδονία είναι οι πνεύμονες της Ελλάδας και χωρίς αυτούς ....ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!