Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΒΙΝΤΕΟ - Συνελήφθη ηγέτης των "κίτρινων γιλέκων"... Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι...
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι.
Ομιλεί την αγγλική κι...
επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”.
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»
Στη Γαλλία συνελήφθη ένας από τους ηγέτες των "Κίτρινων γιλέκων".
Η γερμανική Ε.Ε. του 4ου Ράιχ δεν μπορεί πλέον ν' ανεχθεί αμφισβητήσεις: "Ο Éric Drouet διοργάνωνε μη εξουσιοδοτημένη εκδήλωση"... η λιτή απάντηση του καθεστώτος του υπαλλήλου των Ρότσιλντ.
Η "δημοκρατία" τους υφίσταται μέχρις ότου κυριαρχούν οι "κανόνες" αποδοχής της κυριαρχίας των κυρίαρχων τάξεων. Όσοι δεν υποτάσσονται αντιμετωπίζουν πλέον τη "δημοκρατική" καταπίεση και καταστολή.

Ο Éric Drouet συνελήφθη κοντά στα Ηλύσια Πεδία όπου υπήρξε πρόσκληση να αποδώσουν φόρο τιμής στους νεκρούς και τραυματίες αυτού του κινήματος που ξεκίνησε στις 17 Νοέμβρη, σύμφωνα με το Franceinfo,
Ο 33χρονος φορτηγατζής είχε αναρτήσει σχετικό βίντεο πρόσκληση στο Facebook: "Απόψε δεν θα έχουμε μια μεγάλη δράση, αλλά θέλουμε να ταράξουμε την κοινή γνώμη. Δεν ξέρω αν μαζί μας θα υπάρχουν άτομα (...) Θα πάμε χωρίς τα γιλέκα...".
Όταν το καθεστώς τρέμει... καταλύει ακόμη κι αυτή τη δική του "αστική δημοκρατία".
Αυτή είναι η Γαλλία του "φωτός και του πολιτισμού", το πιο χυδαίο φασιστικό καθεστώς σήμερα: 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας

«Η αστική δημοκρατία είναι ένα πτώμα. Πέθανε ακριβώς τη στιγμή που γραφόταν η διακήρυξη των "Δικαιωμάτων του Ανθρώπου", όπου εγγυάται τα πάντα εκτός από την κοινωνική ισότητα των ανθρώπων κι ένα πτώμα δεν έχει δικαίωμα να βρωμίζει την ατμόσφαιρα: πρέπει να θαφτεί. Το καθήκον των αληθινών επαναστατών είναι ν' ανοίξουν ένα τάφο και να ρίξουν μέσα την αστική δημοκρατία.»
Ρικάρδο Φλόρες Μαγόν (1874-1922)

Σχετικά:

Το βίντεο της σύλληψης του Éric Drouet στο Παρίσι, με την "κατηγορία" της "Αδήλωτης διαμαρτυρίας"...

press-gr