Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν την ομιλία Α.Τσίπρα

Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν την ομιλία Α.Τσίπρα
"Άρχισαν τα όργανα" για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών» στην οποία αναμένεται να μιλήσουν στελέχη της Κεντροαριστεράς και του "προοδευτικού" χώρου για να... ευλογήσουν τα γένια τους, λέγοντας πόσο καλή είναι η συμφωνία με τα Σκόπια.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 20:00 ομιλία στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών», που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής.
Εξω όμως από τον χώρο βρίσκονται εκατοντάδες  πολίτες που διαδηλώνουν υπέρ της Μακεδονίας και κατά της εκχώρησής στα Σκόπια και μέχρι τώρα έχουν γίνει 20 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ, ενώ... το "κυνήγι" συνεχίζεται.
Πριν μιση ωρα η Ασφαλεια έπιασε και κραταει στη ΓΑΔΑ χωρίς κατηγορια 6 πολίτες που ηταν απεναντι απο το Μεγαρο Μουσικής, όπου θα μιλησει ο Α Τσίπρας για τις Πρεσπες, για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνια. Τους εχουν παρει τα κινητα και δεν τους επιτρεπουν την επικοινωνια!

114 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Απόψε ο πρωθυπουργός αναμένεται μεταξύ άλλων να δώσει τη δική του απάντηση στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος το πρωί της Κυριακής ανακοίνωσε την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Όσον αφορά τη σημερινή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τη συμφωνία των Πρεσπών, όπου και θα βρεθούν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου και της Κεντροαριστεράς (π.χ. από τον εκσυγχρονιστικό χώρο), αποτελεί ένα σήμα για τις εσωτερικές διεργασίες.
Σε αυτή θα βρεθούν ο Νίκος Μπίστης, ο Σωτήρης Βαλντέν, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Κώστας Παπαϊωάννου, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Σπύρος Δανέλλης, ο Μιχάλης Σταθόπουλος, ο Νίκος Μαραντζίδης κ.ά.

pronews.gr