Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται και γυαλιά
της Γεωργίας Μπιτάκου
Όχι ότι η υπερήφανη Μανιάτικη οικογένεια θα δεχόταν ποτέ, αλλά ούτε καν πρότειναν να κηδευτεί δημοσία δαπάνη ο Δάσκαλος του Γένους που μεγάλωσε τόσες γενιές και αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάδειξη της Ιστορίας και της κληρονομιάς μας!

Μόνο ένα τηλέφωνο από τον Παυλόπουλο για να πει στην κυρία Γιάννα « ο Σαράντος ήταν οι...ερινύες μου»!!!!
Άρρωστος βαριά και λίγο πριν το ηπατικό κόμμα άκουγε από την αγαπημενη του Γιάννα, Παπαδιαμάντη και υπαγόρευε για να ολοκληρωθεί ο τρίτος τόμος της Ελληνικής Επανάστασης που θα εκδοθεί σε λίγους μήνες!
Πάλεψε πολύ εάν και στο 5ο μη αναστρέψιμο στάδιο για να μην πέσει στο λήθαργο από όπου δεν θα επέστρεφε !
Και μέσα στις γιορτές έλεγε πως «θα τα καταφέρω θα τη νικήσω την αρρώστια» γιατί ήθελε και μπορούσε ακόμα πολλά να προσφέρει στο Έθνος !
Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν , τα βιβλία του καθηγητή θα έπρεπε να κοσμούν όλες τις βιβλιοθήκες του εξωτερικού μεταφρασμένα θα είχαμε αποφύγει πολλά προβλήματα εθνικά εάν είχαμε φροντίσει να λάμψει και να διαδοθεί η αναμφισβήτητη ιστορική αλήθεια που αποτύπωνε μοναδικά με την πένα του.
Πολλά δεν θα ξεχάσω όπως εκείνη την όμορφη συζήτηση που είχαμε οδηγώντας από την Πεύκη στην πλατεία Μαβίλης.
Κάναμε την περιοδεία για το Συλλαλητήριο «Η Ελλάδα δεν Αιχμαλωτίζεται» με το φιλέλληνα Νεοζηλανδό ηθοποιό Manu Bennett και ο μέντοράς μου θα ήταν κεντρικός ομιλητής στη συνέντευξη τύπου της Αθήνας, που δεν ήρθε για να τον τιμήσει ούτε ένα άθλιο κανάλι .
Πονούσε αφόρητα αλλά πεισματικά ήθελε να ζήσει , να αφυπνίσει, να μεταλαμπαδεύσει τις ανεκτίμητες γνώσεις του, να φωλιάσει η φιλοπατρία στις καρδιές όλων!
Τον βοηθήσαμε να μπει στο αυτοκίνητο με το Manu και σε όλη τη διαδρομή προσπαθούσε να εξηγήσει στο φίλο μας, τα ύπουλα σχέδια πίσω από τη δημιουργία της ανεξάρτητης Μακεδονίας που θα οδηγούσαν στο διαμελισμό της Ελλάδος. Όταν ο Manu τον προσκάλεσε στη Νέα Ζηλανδία να μιλήσει για τους Νεοζηλανδούς που πολέμησαν για την ελευθερία της Ελλάδος, μόνο τότε μετά από μια μικρή παύση είπε « αγαπητέ μου δυστυχώς δεν θα προλάβω, εγώ σύντομα ολοκληρώνω το ταξίδι μου...».
«Νιώθω πως η Ελλάδα έμεινε ανυπεράσπιστη όπως και η Ελληνική Γλώσσα με το θάνατό του» μονολογούσε απόψε στο σπίτι του φίλη του ζευγαριού η δημοσιογράφος Νίνα Γουδέλη .
Την Τετάρτη στις 14:00 θα ακουστεί Μανιάτικο μοιρολόι , την Τετάρτη στις 14:00 πρέπει να ξεκινήσει το πρώτο Συλλαλητήριο για αυτή την Πατρίδα που θρηνεί έναν από τους πιο άξιους Πολεμιστές της.
Την Τετάρτη στις 14:00 η Ελλάδα θα ακουμπάει στο φέρετρό σου για να βρει τη δύναμη γαι την τελική μάχη !
Το Συλλαλητήριο 13/5 είχε τίτλο «Η Ελλάδα δεν Αιχμαλωτίζεται» μίλαγε για την κατοχή και υποδούλωση της χώρας μας και την ανάγκη ξεσηκωμού για να προλάβουμε τα δεινά που θα ερχόντουσαν !
Το σαμπόταραν σχεδόν όλοι ! Από το σύστημα μέχρι τα δήθεν αντιμνημονιακά κινήματα άλλοι από δόλο άλλοι από φθόνο!
Εσύ άρρωστος βαριά αλλά ήσουν εκεί δίπλα μου, γενναίος, ατρόμητος, με αυτή την αύρα που έφτιαχνε μόνη της αυτοκρατορικό στρατό ολόκληρο !
Αύριο, θα βρω τη δύναμη να «σηκωθώ» Δάσκαλε, αλλά σήμερα νιώθω για πρώτη φορά.....ηττημένη!
Εσύ ήσουν η έμπνευση, η δύναμη, τ´απαγγιο της ψυχής μου!
Σε αγαπώ απεριόριστα
ΥΓ: Παυλόπουλε ξέρεις εσύ γιατί είπες «ο Σαράντος ήταν οι ...ερινύες μου.....
Πως θα ζήσεις με αυτές τις ερινύες ;
Πως;
Έκανες μια ομολογία που μαρτυρεί όλη την προδοσία σου !