Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ; ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/3 ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΌΠΥΡΓΟ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Η Γεωργία Μπιτάκου επικεφαλής του Πατριωτικού Κινήματος ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ θα παρευρεθεί ως κεντρική ομιλήτρια αυτή την Παρασκευή 1/3/2019 στις 20:00 στην αίθουσα του Συλλόγου Κρητών στον Ασπρόπυργο (Λ.Νίκης & Φυλής).

Η γνωστή ακριβίστρια του πατριωτικού χώρου,πτυχιούχος Νομικής και με καταξιωμένη πορεία στη δημοσιογραφία(Απογευματινή, Antenna) και ρεπορτάζ σε εμπόλεμες ζώνες καθώς και στη διοίκηση ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων στην Ιταλία και τηλεοπτική παραγωγός αθλητικών διοργανώσεων που πρόβαλλαν την Ελλάδα στο εξωτερικό, πρωταγωνίστησε στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της Μακεδονίας αλλά και σε δράσεις κατά των παράνομων μνημονίων, της παραβίασης του Συντάγματος και της εκτροπής του Δημοκρατικού πολιτεύματος .
Ομιλήτρια στο μεγάλο συλλαλητήριο 4/2/2018 στην Αθήνα και εκπρόσωπος στα ΜΜΕ όπου για πρώτη φορά ακούστηκε δημόσια η διάπραξη εσχάτης προδοσίας εκ μέρους των εκπροσώπων του «κοινοβουλευτισμού»,διοργανώτρια 13/5 του συλλαλητηρίου « η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» παρουσία διεθνούς βεληνεκούς προσωπικοτήτων και του αείμνηστου Δασκάλου Σαράντου Καργάκου, επικεφαλής της διαμαρτυρίας για 45 νύχτες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο απαιτώντας με τους συναγωνιστές της παραίτηση Προκόπη Παυλόπουλου πριν την κύρωση της προδοσίας , εκ των διοργανωτών στην πικετοφορία με τους Γάλλους για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα στην Πλατεία Εθνών στο Παρίσι, ομιλίες και συνεντεύξεις τύπου σε όλη την Ελλάδα, αρθρογραφία σε πατριωτικά σάιτ ,ρεπορτάζ και οδοιπορικά για τα εθνικά θέματα με έμφαση στη Βόρειο Ήπειρο(persona non grata δια βιου πλέον για το Αλβανικό Κράτος ) , Μακεδονία, Θράκη , συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις συλλαλητήρια διαμαρτυρίες για τη Μακεδονία, Κωνσταντίνο Κατσίφα, Μάτι.
Δημιουργία πατριωτικών πυρήνων στα μεγάλα αστικά κέντρα , ακτιβιστική δράση την 28η Οκτωβρίου με συναγωνιστή της συμμετέχοντας αιφνιδιαστικά στην παρέλαση με παραδοσιακές φορεσιές Μακεδονίας.
Για τις παραπάνω δράσεις έχουν γίνει προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και δικογραφίες για τα μηνύματα στους αποστάτες βουλευτές που ψήφισαν την προδοτική συμφωνία.
Η επικεφαλής της Διεξόδου ήταν η μόνη που συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Ιταλικής Κυβέρνησης, Matteo Salvini και πιο δημοφιλή Ευρωπαίο πολιτικό κατά την ολιγόωρη παραμονή του στην Αθήνα.
Το Υπουργείο Εξωτερικών, 17/2/2019 ζήτησε από τους διοργανωτές στην Πάτρα να ακυρώσουν την ομιλία της για τα 105 χρόνια αυτονομίας της Β.Ηπείρου, αίτημα που δεν έγινε αποδεχτό ενώ πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου παρουσία των ΜΑΤ.
Μέσα από τις ομιλίες η Γεωργία Μπιτάκου ενημερώνει το κοινό για τις παραβιάσεις του Συντάγματος και αιτιολογεί τη διάπραξη εσχάτης προδοσίας των εκπροσώπων του σαθρού πολιτικού συστήματος.
Την ακολουθούν μέσα από τις live μεταδόσεις της χιλιάδες Έλληνες και ομογενείς.
Προτείνονται δράσεις και ενέργειες για την πολυπόθητη διέξοδο που αναζητάνε οι συνειδητοποιημένοι πολίτες που θέλουν να συμβάλλουν να χτιστεί το χρυσό παλάτι της λευτεριάς!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

YouTube: ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ
FB : ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ
Email: diexodos.hellas@gmail.com

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
20:00
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ
Λεωφόρος Νίκη & Φυλής
Ασπρόπυργος