Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΜΠΙΤΑΚΟΥ- ΑΥΡΙΟ 5μ.μ. ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Επειδή οι ψεύτο διοργανωτες - καπηλευτές των συλλαλητηρίων - πατριδοκάπηλοι ασχολούνται με προεκλογική καμπάνια και οι Παμμακεδονικες- πολιτιστικοί σύλλογοι, χωρίς πολιτική κατεύθυνση, εξαφανίστηκαν που ήθελαν να ηγηθούν της «επανάστασης» , να ενημερώσουμε πως αύριο κυρώνεται στη Βουλή η ένταξη της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ πολύ πιο σημαντικό από την ίδια την κύρωση της κατάπτυστης και θα έπρεπε να είμαστε όλοι εκεί και να πληρωθούν πούλμαν από τους εράνους που έγιναν να κατέβει δωρεάν ο κοσμος από όλες τις πόλεις!

Όχι ότι θα αλλάξουμε κάτι αλλά για να ξαναδούν διεθνώς ότι στην Ελλάδα έχει γίνει πραξικόπημα και οι ολιγάρχες αποφασίζουν ενάντια στην εντολή του λαού !
Αύριο στο Σύνταγμα 5:00 μ.μ. όσοι θέλουμε να καταγγείλουμε το πραξικόπημα να είμαστε εκεί !!!!!Όσοι δεν σκοπεύουμε να καταθέσουμε τα όπλα ποτέ !!!!!!!Όσοι δεν αναγνωρίζουμε τους προδότες !!!Όσοι έχουμε υπερηφανια και αξιοπρέπεια όπως επιτάσσει η Ελληνική μας ψυχή !!!!!Όσοι σκοπεύουμε να τους στείλουμε στα στρατοδικεία που είναι η θέση τους και να ακυρώσουμε ότι αντεθνικό υπέγραψαν !!!!!!!🇬🇷⚔️🇬🇷