Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΑΔΑ
Γραφει η Γ.Μπιτάκου

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα που μου στέλνετε inbox για να μάθετε τι συνέβη σήμερα στη ΓΑΔΑ!

Ο πολύ καλός φίλος, αγωνιστής και δικηγόρος του Κινήματός μας ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ, Ίωνας Κωνσταντίνου, ζήτησε αντίγραφο της ογκοδέστατης δικογραφίας και πήραμε προθεσμία για την κατάθεση του υπομνήματός μας!
Θυμίζω, αυτή η συγκεκριμένη δικογραφία, γιατί οι πραξικοπηματίες ετοιμάζουν και άλλες στην προσπάθεια τους να μας στοχοποιήσουν και να μας φιμώσουν, αφορά την αποστολή μηνυμάτων στους υπόδικους για εσχάτη προδοσία «βολευτές» που αποστάτησαν και ψήφισαν την προδοσία, καταπατώντας την εντολή του Ελληνικού Λαού!
Στο μήνυμά μου, που επουδενί δεν ήταν κακουργηματικού τύπου «διέγερση σε έγκλημα» (!) εξηγούσα ακριβώς ότι σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα διαπράττουν εσχάτη προδοσία!
Στη δικογραφία, περιλαμβάνονται και μηνύματα όπως αυτό, άλλου μέλους της ΔΙΕΞΟΔΟΥ , που απλά έγραφε « Η Μακεδονία είναι Ελληνική» και ακόμα και οι αστυνομικοί γέλαγαν με την περίπτωση μέσα στη ΓΑΔΑ !
Για να καταλάβετε τι θέατρο του παραλόγου διεξάγεται με απώτερο στόχο τον εκφοβισμό και τη φίμωση, ταλαιπωρώντας άδικα, ηθικά και οικονομικά πατριώτες !
Βέβαια δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα, την Κυριακή στη Χαλκιδική, της μίας και μοναδικής Μακεδονίας, στο κατάμεστο αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών, εξήγησα στους πατριώτες που ήρθαν ακριβώς τους νόμους που έχουν καταπατηθεί και όλες τις παραβιάσεις του Συντάγματος που οδηγούν στην εσχάτη προδοσία και το ίδιο θα κάνω και σε ομιλία μου στην Πάτρα που ακολουθεί σε λίγες μέρες και σε αυτήν στην Κάλυμνο που έρχεται .
Θα γυρίσω όλη την Ελλάδα μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας ότι πλέον η Δημοκρατία έχει ανατραπεί και εάν δεν κάτσουν στο σκαμνί οι σφετεριστές δεν μπορεί να ακυρωθεί τίποτε από τα ανομήματά τους !
Είναι η πιο φριχτή περίοδος στη ζωή μου, αφού ζούμε το ξεπούλημα εδαφών μας, ιστορίας, μνημείων, δημοσίου πλούτου , δεν υπάρχει χρόνος ούτε για να θρηνήσουμε τους αγαπημένους μας που έφυγαν από τη ζωή , τον Καργάκο και τον αγαπημένο μου Βαγγελάκη Πέτσα που και οι δύο ηττήθηκαν από τον καρκίνο , αλλά τίποτε δεν μπορεί να ξεπεράσει τον διακαή πόθο για λευτεριά της Πατρίδας!
Φτιάξτε όσες κατάπτυστες δικογραφίες θέλετε, θα σχιστούν όπως όλες οι προδοσίες σας ,όλων ανεξαιρέτως των μνημονιακών άθλιων κομμάτων !!!
ΥΓ: οι πραξικοπηματίες προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας συνδέσουν, τους εκατοντάδες που στείλαμε μηνύματα για να πιεστούν να τηρήσουν τον όρκο τους, με τα στελέχη της ΝΔ Κυρανάκη και Αβραμάκο , πως παίρναμε εντολές από αυτούς για τα μηνύματα !
Μα εδώ και χρόνια γράφουμε, λέμε, φωνάζουμε, πως είστε ακριβώς το ίδιο πράγμα με τη ΝΔ τα ίδια αφεντικά,έχετε την ίδια καταστροφή συνθέσατε, εξίσου συνένοχοι για τα εθνικά εγκλήματα!!!!
Και οι ηγεσίες από κοινού θα πρέπει να λογοδοτήσετε ενώπιον Θεού, Νόμου και Λαού!!!!
Ζούμε για τη μέρα που θα ανατραπεί όλο το άθλιο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της τρισάθλιας κομματοκρατίας που φτωχοποίησε, υποδούλωσε και διέλυσε την Ελλάδα και θα εξαφανιστείτε για πάντα από το ρημαγμένο τόπο και τις ζωές μαςΓε