Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Στις 12 Απριλίου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα συμφωνήσει την διχοτόμηση του Αιγαίου,το μοίρασμά του με την Τουρκία και το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου στους Μογγόλους-Τούρκους!

Στις 12 Απριλίου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα συμφωνήσει την διχοτόμηση του Αιγαίου,το μοίρασμά του με την Τουρκία και το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου στους Μογγόλους-Τούρκους!
Δεν θεωρούμε αδιανόητο να πραγματοποιηθεί αυτή η προδοτική συμφωνία αφού έχουμε δεί και άλλες προδοτικές συμφωνίες λ.χ. των Πρεσπών..
Οφειλούμε όμως να τονίσουμε ότι το ΄΄αδιέξοδο΄΄ στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και την πολιτική της υποχωρητικότητας και ηττοπάθειας ΔΕΝ την καλλιέργησε η παρούσα κυβέρνηση μόνον,ΑΛΛΑ είναι κυρίως αποτέλεσμα των προηγούμενων κυβερνήσεων!
Κανείς ΔΕΝ ξεχνάει και κανείς ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσει τις ΄΄ζειμπεκιές΄΄ και τις ΄΄κουμπαριές΄΄ προηγουμένων υπουργών και πρωθυπουργών με τους ηγέτες της γείτονας χώρας ούτε βεβαίως τα λάθη και τις παραλείψεις στα ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,την εγκληματική μείωση της ΘΗΤΕΙΑΣ,την αδιαφορία του κράτους προς τους ΠΟΜΑΚΟΥΣ ούτε βεβαίως την ελλιπέστατη ασφάλεια των ΣΥΝΟΡΩΝ και την ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ..!
Όλα τα παραπάνω είναι ΄΄εγκλήματα΄΄ των προηγουμένων κυβερνήσεων και βεβαίως έχουν οδηγήσει την ΧΩΡΑ μας στην αποδυνάμωση και ανασφάλεια..
Ως ΄΄ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ΄΄ θεωρούμε ότι η ΄΄πολιτική κατευνασμού του θηρίου΄΄ που ακολουθεί η χώρα μας προς την Τουρκία είναι αποτυχημένη και άκρως επικίνδυνη..!
Η μόνη λύση που υπάρχει προς την Τουρκία είναι η αύξηση της ΘΗΤΕΙΑΣ,η αύξηση των ΔΑΠΑΝΩΝ για εξοπλιστικά προγράμματα,η ΕΠΕΚΤΑΣΗ και ΕΝΙΣΧΥΣΗ της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας,η ΑΠΕΛΑΣΗ των λαθρομεταναστών,καθώς και η σύναψη ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ,πολιτική και στρατιωτική πρωτίστως με τους Κούρδους και τους Αρμένιους..!
Θεωρούμε επίσης απαραίτητο να διεκδικήσουμε-ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ τον ΆΜΕΣΟ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ των 1619 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ του πολέμου του 1974 στην Ελληνική Κύπρο..
Οι άνθρωποι αυτοί πολέμησαν και αιχμαλωτίστικαν για χάριν της Πατρίδος και είναι ντροπή και ύβρις οι κυβερνήσεις μας να τους έχουν ΞΕΧΑΣΕΙ..ΕΜΕΙΣ όμως ΔΕΝ ξεχνάμε,και ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε ούτε ΑΥΤΟΥΣ,ούτε τα εγκλήματα των Τούρκων,ούτε τους νεκρούς πιλότους μας..!
Το Αιγαίο ήταν,είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ
Αριστείδης Μακρομιχάλης