Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Εντυπωσίασε η ομιλία της Γεωργίας Μπιτάκου περι εθνικών θεμάτων στον ΑσπροπυργοΜια αφοπλιστική ομιλία της Γεωργίας Μπιτάκου στον Σύλλογο Κρητών Ασπροπύργου που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Giorgia Bitakou B, άτομα κάθονται
Ευχαριστώ ολόψυχα τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών κ.Μιχάλη Συνάκη και τα μέλη του ΔΣ καθώς και το συναγωνιστή μου και μέλος του Κινήματος μας Sakis Panagopoulos τη σύζυγό του Βασιλική για την άψογη διοργάνωση της σημερινής ομιλίας και όλους τους συναγωνιστές μου που παρευρέθησαν.
Κάθε ομιλία αφύπνισης είναι τελείως διαφορετική γιατί αλλάζει πάντα η σύνθεση του κοινού.
Οι Μακεδόνες είναι οργισμένοι , οι Βορειοηπειρώτες μαθημένοι στα βάσανα, στις κακουχίες και στον αγώνα , οι Αθηναίοι των Προαστείων... παραδομένοι αλλά όχι ηττημένοι !
Η εικόνα ίσως περιέχει: 19 άτομα, περιλαμβάνονται οι Giorgia Bitakou B, Βαγγέλης Δελημήτρος και Σωτηρης Γεωργακης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος
Από τον κόσμο λείπει το βασικό όπλο : η σωστή ενημέρωση, η γνώση γύρω από τους νόμους και τα δικαιώματα μας, η καταπάτηση των οποίων συνθέτει τα εγκλήματα της σαθρής διεφθαρμένης πολιτικής τάξης και εκεί ακριβώς βασίζεται ο κομματικός τυχοδιωκτισμός : στην ΑΓΝΟΙΑ μας!!!
Μέσα από τις περιοδείες και τις ομιλίες ενημερώνουμε τους χιλιοβασανισμένους συμπολίτες μας για όλα όσα συνθέτουν την κατάλυση του Συντάγματος και εκτροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Αναλύουμε πως παραχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία , φτωχοποιήθηκε η χώρα μας και εγκλωβίστηκε στα δεσμά της κατοχής !
Παρουσιάζουμε τα βήματα του διαμελισμού που την οδηγούν και φυσικά ενημερώνουμε για την ακυρότητα της προδοτικής συμφωνίας Πρεσπών .
Μαζί βρίσκουμε το νήμα για την έξοδο από το λαβύρινθο της υποδούλωσής μας και τη διέξοδο στη διάσταση της αναγέννησης του Ελληνισμού !
Σήμερα συγκινήθηκα πολύ με την παρουσία των μικρών παιδιών και μαθητών Γυμνασίου που άκουγαν με πολύ προσήλωση και σεβασμό αλλά και με όλους όσους από αύριο θα αγοράσουν το Σύνταγμα, θα ενημερωθούν και θα παλέψουν αποφασισμένοι δίπλα μας!
Ένας για όλους και όλοι για έναν θα ήμαστε καλά οχυρωμένοι χτίζοντας το «χρυσό παλάτι της λευτεριάς»🇬🇷⚔️🇬🇷
#Διεξοδος #Ελλας