Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Με απολυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή δράση του Πατριωτικού Κινήματος ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική δράση του πατριωτικού κινήματος «ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ», με επικεφαλής την ακτιβίστρια, δικηγόρο-δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου, για την Μακεδονία και το πραγματικό νόημα του 1821 μπροστά στο μνημείο του Στρατηγού Μακρυγιάννη κάτω από την Ακρόπολη.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες


Αρχικά ανοίξαμε τα πανό μας και ακούστηκαν τα συνθήματά μας μπροστά στο μνημείο του Στρατηγού Μακρυγιάννη κάτω από την Ακρόπολη όπου ενημερώσαμε και τους παρευρισκόμενους για τον επιχειρούμενο εδαφικό κατακερματισμό μας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Στην συνέχεια ακολούθησε πορεία στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου μέχρι το άγαλμα του Θησέα .
Ήταν η μοναδική δράση πατριωτικού κινήματος σήμερα στην Αθήνα που για πρώτη φορά μπηκε στο άντρο των αντιεξουσιαστών χωρίς να τολμήσει κανείς να μας ενοχλήσει!


Στόχος μας να ενώσουμε τους Έλληνες στο δρόμο της Αντίστασης και της Ανατροπής σύσσωμου του άθλιου πολιτικού συστήματος!

Χίλια εύγε στους συναγωνιστές μου που αδιαμαρτύρητα συμμετείχαν από το πρωί στις δράσεις μας, παρέλαση , πορεία , μοίρασμα φυλλαδίων , αφύπνιση των συμπατριωτών μας!


Ο αγώνα μας είναι αληθινός και δίκαιος στο όνομα του Χριστού, της Πατρίδας και της Αγάπης για αυτό και προδιαγεγραμμένος να πετύχει και να δικαιωθεί !!!!🇬🇷⚔️🇬🇷
#ΑντίστασηΜεχριΤελους