Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Το Πατριωτικό Κίνημα ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ στηριζει για το Δήμο ΓΛΥΦΑΔΑΣ τον Τάσο Γκουριώτη


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Έχω πει και έχω γράψει πολλές φορές πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο καλύτερος Δούρειος Ίππος για να αλωθεί το άθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα!

Το Πατριωτικό Κίνημα μας ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ θα στηρίξει και θα ενημερώσει τον κόσμο για όλες τις αληθινές ανιοδοτελείς πατριωτικές φωνές που θα διεκδικήσουν τη διοίκηση των Δήμων είτε ως υποψήφιοι Δήμαρχοι ή ως Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη στιγμή που θα έχουν ξεκάθαρες θέσεις ως προς τα εθνικά θέματα, την παιδεία, την ασφάλεια των πολιτών, την ποιότητα της ζωής τους.
Στηρίζουμε με πολύ αγάπη και ευχόμαστε να τα καταφέρει να κυριαρχήσει, τον Τάσο Γκουριώτη, διευθυντή του Pronews για το Δήμο της ΓΛΥΦΑΔΑΣ!

Οποιος έχει διαβάσει τις θέσεις του μέσα από τα άρθρα και τις παρεμβάσεις του και τον τρόπο που χρησιμοποιεί το καλύτερο site που προσωπικά εμπιστεύομαι για την αντικειμενική ενημέρωση μου, θα έχει διαπιστώσει τη φλόγα που έχει για την Ελλάδα μας, τη γενναιότητα να παίρνει ξεκάθαρη θέση όπως είχε πάρει για το συλλαλητήριο , το πραξικόπημα και την προδοσία, έτσι όπως δεν είχε τολμήσει να τοποθετηθεί κανείς ,την ευφυΐα να διακρίνει τους αληθινούς αγωνιστές και να τους στηρίζει γιατί πάνω από όλα τον ενδιαφέρει η σωτηρία της χώρας !
Είμαι υπερήφανη για τη φιλία μας και του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και απόλυτη επικράτηση γιατί μόνο Πατριώτες πρέπει να κυριαρχήσουν στις κάλπες εάν θελουμε να γυρίσουμε σελίδα και να μας εκπροσωπούν Έλληνες με ψυχή, πίστη, αποφασιστικότητα που θα δουλέψουν για την Ελλαδα που μας αξίζει.


Η επικεφαλής του Πατριωτικού Κινήματος ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ
Γεωργία Μπιτάκου