Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Το έμβλημά του Κινήματός μας, που ευχόμαστε να γίνει έμβλημα στις καρδιές όλων!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, λουλούδι και κείμενο
Με συγκίνηση και υπερηφάνια σας παρουσιάζω το έμβλημά του Κινήματός μας, που εύχομαι να γίνει έμβλημα στις καρδιές όλων!

Η Ελευθερία που μαζί θα κατακτήσουμε, μέσα από γενναίους αγώνες που θα οδηγήσουν στην πολυπόθητη από όλους τους Έλληνες Διέξοδο για να κυριαρχήσει ξανά το μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού που θα στεφανώσει την Οικουμένη!
Ευχαριστώ από καρδιάς τους υπέροχους, ατρόμητους συναγωνιστές μου από όλους τους πυρήνες μας που στηρίζουν την απόφαση να συμμετέχουμε στη μάχη των ευρωεκλογών που θα καθορίσει εάν θα υπερισχύσουν οι πατριωτικές φωνές στους εθνομηδενιστές υπαλλήλους της παγκοσμιοποίησης!
Εμείς δεν προερχόμαστε από κομματικούς σωλήνες είμαστε πολίτες που μιλάμε τη γλώσσα του λαού και ψέμματα δεν θα σας πούμε ποτέ !
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν μπορεί απολύτως τίποτε να αλλάξει από τη στιγμή που απαιτείται ομόφωνη απόφαση όλων των κρατών στο οποιοδήποτε θέμα!
Δεν πάμε να το αλλάξουμε να το ανατρέψουμε πάμε , συμμαχώντας με άλλους λαούς που ψάχνουν τη διέξοδο όπως εμείς!!!!
Να γιγαντώσουμε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μας θέλουμε και όχι να βολευτούμε όπως όλοι οι άλλοι μα όλοι που την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν σας την λένε !!!!!
ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ όταν πάρει ξανά την εξουσία και επιστρέψει η δημοκρατία!!!!
Δώστε μας τη δύναμη να σας δείξουμε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ !!!!

Γεωργία Μπιτάκου
Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ