Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ | ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗΤο μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολη, η επικεφαλής του Πατριωτικού Κινήματος «Διέξοδος Ελλάς», παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» είχε ως θέμα συζήτησης τη γνωριμία του Κινήματος στην τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα θα γινόταν αναλυτική αναφορά στις αδιαπραγμάτευτες θέσεις του κινήματος, εν’ όψει των προσεχών εκλογών. Τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο μετά από απόφαση της τελευταίας στιγμής του «Αρείου Πάγου» αποκλείστηκε από την εκλογική διαδικασία των Ευρωεκλογών το κίνημα «Διέξοδος Ελλάς».


Η κα Μπιτάκου αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που οδήγησαν στον αποκλεισμό του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» από τις προσεχείς Ευρωεκλογές, ωστόσο τόνισε ότι το κίνημα θα δώσει κανονικά παρουσία στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, οπότε αυτές γίνουν. Παράλληλα έγινε μια παρουσίαση των βασικών αξόνων που υπερασπίζεται η «Διέξοδος Ελλάς». Στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής αξίζει να αναφερθεί ότι μίλησε και η κα Μαρία Λιάπη, η οποία αποτελεί μέλος του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» και ζει στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Η κα Λιάπη αναφέρθηκε στις θέσεις του κινήματος και υπογράμμισε ότι αποτελούν κοινή γραμμή με την δική του φιλοσοφία. Πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι η κα Μπιτάκου είναι το πρόσωπο που μπορεί να ενώσει τους Έλληνες, να τους συσπειρώσει και παράλληλα αποτελεί ένα πρόσωπο που εμπνέει εμπιστοσύνη και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται και θα παραμείνει δίπλα της σ’ αυτή την προσπάθεια. Τέλος παρουσία στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο διάσημος Νεοζηλανδός ηθοποιός Μάνου Μπένετ, ο οποίος παρουσιάστηκε από την κα Μπιτάκου μεταξύ άλλων ως ένας ένθερμος υποστηρικτής της χώρας μας και ουσιαστικός Φιλέλληνας.


 Ο κ. Μπένετ μίλησε αρκετά με τη σειρά του για την Ελλάδα και για τα όσα οι Έλληνες θα πρέπει να υπερασπιστούν στο μέλλον. Η «ενότητα» και η υπεράσπιση της χώρας από όλους τους Έλληνες ήταν κάποια σημεία στα οποία αναφέρθηκε αρκετές φορές ο κ. Μπένετ, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια στην μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η κα Γεωργία Μπιτάκου μέσω του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς».
Πηγή:www.drt915.gr