Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

ΜΟΝΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται και κοντινό πλάνο
Από Μαρία Λιάπη
Ανεξάρτητη Υποψήφια Ευρωβουλευτής - Διέξοδος Ελλάς
Ονομάζομαι Μαρία Λιάπη. Γενέτειρά μου είναι η Τρίπολη και τόπος κατοικίας μου ένα πανέμορφο χωριό λίγο έξω από αυτήν, η Νεστάνη
. Είμαι απόφοιτη του ΙΕΚ Τριπόλεως με ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Με κίνητρο τη μάθηση για νέα πράγματα, εν συνεχεία ειδικεύτηκα στην θεραπευτική, αθλητική και χαλαρωτική μάλαξη, με την οποία ασχολούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας. Είμαι πιστοποιημένη θεραπεύτρια από το υπουργείο καθώς επίσης και απ' την Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Με την παρουσία και τη δράση μου το Κίνημα Διέξοδος Ελλάς και ως εκ τούτου τον αγώνα της ιδρύτριας κας Γεωργίας Μπιτάκου, αποτελεί μονόδρομο και μόνη λύση για τον τόπο μας. Στόχος μας είναι η συσπείρωση του ελληνικού λαού που μαστίζεται από την διάσπαση. Βασικές διεξόδοι στην δράση μας είναι η γνώση στην άγνοια και η αλήθεια στο ψέμα. Οραματιζόμαστε μια Ελεύθερη, Δημοκρατική Ελλάδα στηριζόμενη σε αληθή πατριωτικά πρόσωπα. Οφείλω και θα λάβω μέρος στον αγώνα που θα δώσουμε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, τη νομιμότητα στη χώρα και τον αβίαστο ρόλο που θα πρέπει να αποκτήσει η Δικαιοσύνη ξανά. Θα πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να γίνουμε αυτόβουλοι και δυνατοί. Γιατί δυνατή Ευρώπη, θα είναι μόνο αυτή που θα σεβαστεί και θα κρατήσει τις προσωπικότητες στα έθνη της.